To je to što me zanima!

Francuzi pomiješali Bukurešt s Budimpeštom: Došli u krivi grad pa propustili okršaj s Mađarima

Šestorica kolega iz iste kompanije pomiješali su Bukurešt s Budimpeštom, a po dolasku pratili su skupinu navijača nepoznate zemlje. Bili su to navijači Ukrajine koja je u drugoj skupini
Vidi originalni članak

Prilično nevjerojatna stvar dogodila se skupini francuskih navijača koji su htjeli pogledati utakmicu svoje reprezentacije s Mađarskom.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Slovačka - Španjolska

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šestorica kolega iz iste francuske IT kompanije pomiješali su Bukurešt s Budimpeštom, a po dolasku u rumunjski glavni grad pratili su skupinu navijača nepoznate zemlje. Bilo im je jasno da se radi o ekipi koja prati nogomet i zaključili su - ovi sigurno idu na stadion, pratit ćemo njih. 

PORTUGAL - FRANCUSKA 2-2 Festival penala u Budimpešti: Francuzi neporaženi idu dalje!

Ti navijači bili su navijači Ukrajine koji su taj dan lutali gradom između utakmica njihove reprezentacije sa Sjevernom Makedonijom i Austrijom:

ZNA HRVATE 'U DUŠU' Olmo predstavio 'vatrene': Luka je srce, a Broz pluća momčadi. Petković i Perišić rade razliku!

- Nikad nam nije palo na pamet da su Ukrajinci. Sad tek shvaćam da nismo mogli zaključiti iz koje su države. Ne znamo ni mađarski, a ni ukrajinski. Sve nam je to jednako strano - rekao je jedan od Francuza za rumunjski medij Jurnalul.

GLASAJTE U ANKETI Tko treba igrati sa Španjolcima? Dalića muče kobne četiri pozicije

Najsmješnije od svega - trojica od njih čak su imali avionske karte za Budimpeštu. Ipak, nije točno jasno kako, ali sva šestorica su završila u Bukureštu, a iz kompanije nisu bili oduševljeni kad su ih tražili za promjenu destinacije - i to iz prave u krivu.

Slična situacija dogodila se u 2019. godini kada su dvojica navijača Liverpoola umjesto u Genk otputovali u - Gent. A 2012. godine čak 400 navijača Bilbaa uzelo je let za Budimpeštu umjesto - Bukurešt...

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 26.06.2021.

    Lol, Francuske više nema, nisu to oni 🤣

  • 26.06.2021.

    Na zapadu je obrazovanje jako loše ,oni neznaju snalaženje na karti ,a da nepricam da u prvom srednje uce osnove iz kemije što je kod nas u sedmom osnovne .Mi imamo strašno jako obrazovanje po svim ispitivanjima

  • Mali Ivica11 26.06.2021.

    a to su mi neki IT stručnjaci ...kažu da IT stručnjaci odskaču po inteligenciji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare