Sport

Komentari 16

Francuzi pomiješali Bukurešt s Budimpeštom: Došli u krivi grad pa propustili okršaj s Mađarima

Francuzi pomiješali Bukurešt s Budimpeštom: Došli u krivi grad pa propustili okršaj s Mađarima

Šestorica kolega iz iste kompanije pomiješali su Bukurešt s Budimpeštom, a po dolasku pratili su skupinu navijača nepoznate zemlje. Bili su to navijači Ukrajine koja je u drugoj skupini

Prilično nevjerojatna stvar dogodila se skupini francuskih navijača koji su htjeli pogledati utakmicu svoje reprezentacije s Mađarskom.

POGLEDAJTE VIDEO: Golovi Slovačka - Španjolska

Šestorica kolega iz iste francuske IT kompanije pomiješali su Bukurešt s Budimpeštom, a po dolasku u rumunjski glavni grad pratili su skupinu navijača nepoznate zemlje. Bilo im je jasno da se radi o ekipi koja prati nogomet i zaključili su - ovi sigurno idu na stadion, pratit ćemo njih. 

Ti navijači bili su navijači Ukrajine koji su taj dan lutali gradom između utakmica njihove reprezentacije sa Sjevernom Makedonijom i Austrijom:

- Nikad nam nije palo na pamet da su Ukrajinci. Sad tek shvaćam da nismo mogli zaključiti iz koje su države. Ne znamo ni mađarski, a ni ukrajinski. Sve nam je to jednako strano - rekao je jedan od Francuza za rumunjski medij Jurnalul.

Najsmješnije od svega - trojica od njih čak su imali avionske karte za Budimpeštu. Ipak, nije točno jasno kako, ali sva šestorica su završila u Bukureštu, a iz kompanije nisu bili oduševljeni kad su ih tražili za promjenu destinacije - i to iz prave u krivu.

Slična situacija dogodila se u 2019. godini kada su dvojica navijača Liverpoola umjesto u Genk otputovali u - Gent. A 2012. godine čak 400 navijača Bilbaa uzelo je let za Budimpeštu umjesto - Bukurešt...

 

Najčitaniji članci