To je to što me zanima!

Francuzi tvrde: Kylian Mbappe na ljeto potpisuje za Real!

Ipak, kada je Mbappe u pitanju, nikada ne možemo biti sigurni. I prije dvije godine je bio na korak od Reala, sve je bilo praktički riješeno pa ih je preko noći odbio i ostao u PSG-u
Vidi originalni članak

Svi se pitaju što će odlučiti Kylian Mbappé? Na ljeto mu istječe ugovor u PSG-u, odbio je produžiti novi, a kako postoje naznake kako bi uskoro mogao odlučiti gdje će nastaviti karijeru, nestrpljivo se iščekuje bijeli dim s Parka prinčeva, ali i iz Real Madrida, koji je jedan od najizglednijih kandidata za njegovo dovođenje.

I čini se da smo konačno dočekali bijeli dim. Barem tako tvrdi Le Parisien koji donosi vijest kako sjajni Francuz na ljeto odlazi u Real Madrid! Pokušali su ga katarski šeici na sve načine zadržati, ali ni novci ne mogu kupiti sve.

- Dat će sve od sebe da ove sezone osvoji što više trofeja s PSG-om i tako se na lijep način oprosti od kluba - piše Le Parisien koji dodaje kako je Mbappé već priopćio svoju odluku čelnicima francuskog kluba. Na njegov račun u novom klubu će mjesečno sjesti oko 15 milijuna eura, pišu Francuzi, ali nije samo to u pitanju. Pripremio mu je Real raznorazne bonuse, kao i tu privilegiju da raspolaže sa 60 posto autorskih prava, što vjerojatno nitko nikada u nogometu nije dobio.

Ipak, kada je Mbappé u pitanju, nikada ne možemo biti sigurni. I prije dvije godine je bio na korak od Reala, sve je bilo praktički riješeno i kraljevski klub mu je pripremio obilati bonus za potpis, no preko noći se predomislio i potpisao novi, još bogatiji ugovor s PSG-om. Izigrao je tada Real i njihova predsjednika Florentina Pereza koji je bio u šoku i danima govorio da to više nije isti Mbappé, ali čini se da mu je na koncu odlučio oprostiti sve grijehe.

Ukoliko se zaista realizira ovaj bombastični transfer i Mbappé na ljeto dođe na Santiago Bernabeu, Real će biti pa možda i najveći favorit za trofeje u svim natjecanjima. Mbappé, Jude Bellingham, Valverde, Tchouameni, Vinicius, Rodrygo pa i Modrić i Kroos ako ostanu... Ma kakvi Los Galacticosi...

Francuski napadač je u PSG došao 2018. godine iz Monaca za 180 milijuna eura i isplatio svaki novčić. Zabio je 241 gol i asistirao 105 puta u 288 utakmica, no nije ispunio glavnu želju svojih čelnika, a to je trofej Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

  • zutizgzg 03.02.2024.

    a Modrić?

  • axl44 03.02.2024.

    Vrime je 🤣🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare