To je to što me zanima!

Franjić potpisao novi ugovor s Dinamom do 2028. 'Velika čast'

Vjerujem da će se moj trud još više isplatiti i vjerujem u dobre rezultate momčadi do kraja ove sezone, prije svega u obranu naslova prvaka - rekao je Franjić po potpisu ugovora
Vidi originalni članak

Bartol Franjić (22) produljio je ugovor s Dinamom do 2028. godine. Mladi branič, stoper, vezni igrač, Dinamov univerzalac, prošao je kompletnu Dinamovu školu, a pod vodstvom maksimirskih trenera unutar klupske akademije nalazi se još od svoje osme godine.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovaj potpis i produženje ugovora smatram velikom nagradom za sve ovo što sam do sada napravio u Dinamu, i ja kao pojedinac, ali i svi mi zajedno kao momčad. Odrastao sam u plavom dresu, stigao sam ovdje sada već davne 2008. godine, doživio stotine prekrasnih trenutaka i samim time ovaj me dan još više veseli. Veliki trenutak i velika čast za mene, ali i poticaj da dalje nastavim naporno i predano raditi. Vjerujem da će se moj trud još više isplatiti i vjerujem u dobre rezultate momčadi do kraja ove sezone, prije svega u obranu naslova prvaka - rekao je Franjić po potpisu ugovora.

Franjić je za prvu momčad 'plavih' debitirao u lipnju 2020. godine pod vodstvom trenera Igora Jovićevića u zagrebačkoj pobjedi protiv Slavena Belupa s 3-2. Bio je jedan od potpisnika velike pobjede protiv Tottenham Hotspura u ožujku prošle godine kad je Dinamo slavio s 3-0 i plasirao se u četvrtfinale Europa lige. 

S Dinamom je dvaput izborio europsko proljeće, osvojio dva uzastopna naslova prvaka i jedan Kup. Dosad je odigrao 71 nastup u natjecateljskim dvobojima u dresu 'plavih'. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Q-qontinuum 04.02.2022.

    Svaka čast, Modrić i Eduardo su u tvojim godinama bili na kaljenju u Interu iz Zaprešića mislim. Vidi se da mu je glava bistra, cilj mu je razviti se u kompletnog igrača i samo takvi su postali extra klase kada su otišli iz Dinama, vani su samo dodatno na fino izbrusili te dijamante. Ostali redom koji su pre rano otišli, potucaju se po davljenicima lige petice ili nekim slabijim ligama.

  • fernandes11 04.02.2022.

    Na zadnjem veznom Bulat je za njega svemirski brod, na stoperu su svi drugi stoperi bolji, a za lijevog bocnog nije. Dobra zamjena za zadnjih 10min i neko krpanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare