To je to što me zanima!

Fredi Fiorentini osuđen zbog neplaćanja poreza na transfere

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu nepravomoćno je osudilo bivšeg direktora Hajduka Fredija Fiorentinija na godinu zatvora zbog neplaćanja poreza na transfere
Vidi originalni članak

Bivši direktor Hajduka Fredi Fiorentini nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora, odnosno na rok kušnje od četiri godine zbog neplaćanja poreza od transfera igrača.

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu osumnjičilo je Fredija Fiorentinija za utaju poreza za vrijeme dok je bio direktor Hajduka, konkretno u 2008. godini. Fiorentini je osumnjičen za utaju poreza od 244.000 kuna pri isplatama trenera, igrača i zaposlenika kluba, te utaju 7,5 milijuna kuna poreza prilikom prodaje Nike Kranjčara, Nikice Jelavića, Ante Rukavine i Gorana Sablića u inozemstvo. 

Kaznu je Fiorentiniju danas izrekla sutkinja Marina Boko, koja je kaznila i Hajduk s 40.000 kuna, no, ako ne ponove isto djelo u roku od tri godine, kaznu ne moraju platiti.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • drmm 13.03.2015.

    ...što si sad hajduci peru ruke...poncije pilat je za njih mala beba...!!!!

  • Frane10 13.03.2015.

    e da nan nisu ovo napravili, di bi bili danas... virovatno u ligi prvaka ka nekad... ali igrati će Hajduk opet u ligi prvaka, siguran san. HŽV

  • zof 13.03.2015.

    Ovo je jedan od likova koji su godinama upropaštavali Hajduka za svoju dobit i za svoje dobro. Nije on jedini.. I u tome je problem. Problem je i to što su to svi godinama radili, a tek je prvi od njih osuđen nepravomoćno.. Što znači da će svi ostali umrijeti od starosti. Sretni i nekažnjeni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare