To je to što me zanima!

French ostaje trener: Uživao sam u Zagrebu ove godine...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obitelj i ja ćemo se vratiti u Zagreb, uživali smo. Jako smo sretni. Momčad ima potencijala za napredovati, a iznenadio me odnos momčadi i navijača, kaže French
Vidi originalni članak

Medveščak se porazom od Leva u doigravanju oprostio od premijerne sezone u KHL-u, a od navijača viješću kako će Mark French ostati trener i iduće sezone. 

- Zahvalan sam klubu što smo se dogovorili. Obitelj i ja ćemo se vratiti u Zagreb što je sjajno, uživali smo. Jako smo sretni što ćemo se vratiti. Momčad ima potencijala za napredovati, a i iznenadio me odnos momčadi i navijača. Drago mi je da ću opet biti dio toga - izjavio je French.

French je siguran, ali ne zna se koji će igrači i iduće sezone ostati u brlogu. 

- Ove sezone nismo imali većih rupa u sastavu. Želimo se pojačati i naravno željeli bismo zadržati što više hokejaša - rekao je trener i dodao:

- Kemija je ipak najvažnija, a nju ćemo ionako morati ponovno stvarati na pripremama.

Kanađanin je kao i obično bio škrt na komplimentima o svojim igračima, ali jedno ime ipak nije propustio spomenuti.

- Patrick Bjorkstrand me stvarno ugodno iznenadio - rekao je o Dancu, koji je jedan od igrača koji će sigurno biti 'medvjed' i u drugoj sezoni KHL-a.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kalipso1981 18.03.2014.

    @1955: Jedno od osnovnih pravila trolanja je da budeš barem kolko-tolko informiran o tome što trolaš. 1. "jedva kližu" zato jer je Medveščak imao najstariju momčad u ligi po prosjeku godina (jbg. za male novce dobiješ kaj dobiješ) 2. Po PP učinku su na 7.mj sa 19.3% realiziranih golova na PP. Za usporedbu, prvi klub lige po PP učinku, ima 22.1% učinak; dakle, razlika nije velika. Da bi Medveščak bio prvi u ligi, trebali su zabiti svega 6 PP golova više u cijeloj sezoni. 3. Nathan; pa to je istina da nije dobar; zato je igrao samo kao zamjena zamjene u 14 utakmica (od ukupno 54 utakmice u regularnom dijelu) sa jedva 7 min prosjeka po utakmici. 4. Da, hvala je bila ogromna zbog ulaska u Playoff, jer je to bilo nešto o čemu se samo sanjalo na početku sezone. Opće mišljenje je bilo da bude Medvečak kantica koju budu rusi napucavali kak im se prohtije. Srećom, pokazalo se upravo suprotno i došlo se do tog sanjanog playoffa. A tu smo došli na Lev. Lev, koji je objektivno bolji klub od Medveščaka; jači, brži, spretniji i sposobniji. Sramota bi bila izgubiti od Leva koji je lošili od Medveščaka, kak je npr. sad Dinamo Moskva izgubio prvu seriju Playoffa od Lokomotiva (ili CSKA koji je isto ko i Medveščak izgubio 4:0 u PO). Samo nezasitni megalomani i zaluđene budale mogu prigovarat na ovakvu prvu sezonu... oni i eventualno pokoji internet trol...

  • strmi007 17.03.2014.

    tako treba

  • pagora 17.03.2014.

    Dečki stvarno je vruće vani zato ljekića u jutro obavezno da ne lupate bez veze.Zig-zag.

Komentiraj...
Vidi sve komentare