To je to što me zanima!

French: Veselim se dolasku u Zagreb, ovo je korak naprijed

Naglasak će biti na obrani, ali to ne znači da ćemo čekati u svojoj trećini. Radit ćemo presing i prisiljavati suparnike da izgube pak, najavio je novi trener 'medvjeda'
Vidi originalni članak

Odlazak u Medveščak za mene je korak naprijed u karijeri. Veliki izazov će biti igranje u KHL-u, rekao je Mark French, novi trener 'medvjeda'.

French će u Zagreb doći sa suprugom Kimberly i dvoje djece, Ellie i Williamom. Bit će im to prvi dolazak u Europu.

- Veselimo se dolasku u Zagreb, bit će izazova, ali smo spremni na to - istaknuo je French.

Novi trener već sudjeluje u kreiranju nove momčadi. I zadovoljan je što su se čelni ljudi Medveščaka okrenuli sjevernoameričkim hokejašima.

- Komunikacija u momčadi je važna, a budući da će svi u svlačionici govoriti engleski onda problema neće biti što je jako dobro. Dobro je što ćemo momčad graditi od hokejaša koji su igrali u NHL-u ili AHL-u - kaže French, koji je otkrio kako će Medveščak igrati iduće sezone.

- Želja mi je da budemo što direktniji. Naglasak će biti na obrani, ali to ne znači da ćemo čekati u svojoj trećini. Radit ćemo presing i prisiljavati suparnike da izgube pak - rekao je trener.

KHL je objavio informaciju da će se nova sezona najvjerojatnije igrati dvokružnim sustavom. U osnovnom dijelu prvenstva bit će tako 54. kola.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PETAR_20 04.06.2013.

    Tako razmiščjaju pametni treneri, to je več prvi pokazatelj!! Bravo French!! Čestitam!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare