To je to što me zanima!

Frigan zabio novi gol, a njegov Westerlo još čeka prvu pobjedu

Već drugu utakmicu u nizu bivši as Rijeke Matija Frigan trese mreže za belgijski Westerlo, koji unatoč dobroj formi hrvatskog napadača ne zna za pobjedu u šest kola belgijskog prvenstva
Vidi originalni članak

Novi gol zabio je hrvatski nogometaš Matija Frigan (20), ali je njegov Westerlo unatoč tome upisao novi poraz u belgijskom prvenstvu.

U dvoboju 6. kola Cercle Brugge je na domaćem terenu pobijedio Westerlo 2-1. Tako je Westerlo trenutačno na pretposljednjem mjestu ljestvice. Ima već pet poraza te samo jedan neodlučeni rezultat.

Cercle Brugge je u ovom susretu vodio 2-0 nakon golova Denkeyja u nadoknadi prvog dijela i u 70. minuti. Donedavni igrač Rijeke za Westerlo je tek uspio zabiti počasni golu 92. minuti.

MAJSTORSKI GOL VIDEO Čudesan niz reakcija pa hladnokrvan finiš: Pogledajte Friganov prvijenac u Belgiji DOBAR POČETAK Njegov ulazak u igru promijenio je sve: Frigan oduševio u debiju za Westerlo u prvom kolu lige

Friganu je to drugi pogodak ove sezone u belgijskom prvenstvu, odnosno, drugo kolo za redom, nakon što je prošlog vikenda bio strijelac i protiv Mechelena.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AmRi 03.09.2023.

    Bravo Frigi, vrati nam se za 5 godina

  • Ivan Spahić 03.09.2023.

    A mogao je lijepo s Dinamom uzet prvenstvo,ali nek sad trune tamo.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • Inati-se-Slavonijo 02.09.2023.

    VEĆ drugu utakmicu u NIZU 🤣🤣 Čudo jedno,čak dva gola u nizu.🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare