To je to što me zanima!

Frka među kečericama: Platili su joj da me namjerno ozlijedi

Indijska glumica Rakhi Sawant (39) izazvala je američku kečericu Taneu 'Rebel' Brooks (40). Završilo je ozljedom Indijke i optužbama da je Amerikanki netko platio da je namjerno ozlijedi
Vidi originalni članak

Trebao je biti show za navijače, što i jest smisao kečerskih predstava. Popularna indijska glumica Rakhi Sawant (39) izazvala je američku kečericu Taneu 'Rebel' Brooks (40), ali završilo je ozljedom indijske glumice i teškim optužbama.

<<<Pogledajte video ovdje >>>

- Primila je novac od djevojke koja se predstavlja kao ja na društvenim mrežama kako bi me ozlijedila tako da više ne mogu zabavljati svoje fanove - napisala je indijska glumica Rakhi Sawant na Instagramu i objavila video i fotografije iz bolnice.

Tamo ju je, ako sve nije samo još jedna kečerska predstava kakvih je znalo bit u tom glumačko-borilačkom žandru, smjestila Amerikanka brutalnim bacanjem. 

Indijska Panchkula bilo je mjesto gdje su djevojke ušle u ring.

Indijka nije mogla sama izaći iz njega. Prebacili su je u bolnicu, ali oporavit će se.

- Moji dragi fanovi iz Indije, Amerike i cijelog svijeta, stanite uz mene, borimo se protiv tih Britanaca - dodala je Indijka, iako nije jasno što mislila pod onim 'Britanaca', jer Tanea se rodila u Oklahomi i nema nikakve veze s Britancima.

- Ova drama queen htjela je u ring sa mnom! Da, bacila sam je na pod i žao mi je što sam je ozlijedila, ali ne treba zato izmišljati stvari - rekla je Amerikanka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MateCro 15.11.2018.

    Uff dobra. Oblizo bi je ko poklopac od jogurta 😝

  • HellBoy_1 15.11.2018.

    Mene samo zanima na koju foru ovaj nazovimo ga sport opstaje, jel oni imaju neka pravila kako i na koj nacin da se triskaju a da se ne ozljede ili koja je fora u ovom, nikad krvi a uvik neki opasni udarci, meni je ovo sve samo jako losa gluma koju ocit ameri puse....

Komentiraj...
Vidi sve komentare