Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Frka među kečericama: Platili su joj da me namjerno ozlijedi

Indijska glumica Rakhi Sawant (39) izazvala je američku kečericu Taneu 'Rebel' Brooks (40). Završilo je ozljedom Indijke i optužbama da je Amerikanki netko platio da je namjerno ozlijedi

Foto: Instagram
6 komentara

Trebao je biti show za navijače, što i jest smisao kečerskih predstava. Popularna indijska glumica Rakhi Sawant (39) izazvala je američku kečericu Taneu 'Rebel' Brooks (40), ali završilo je ozljedom indijske glumice i teškim optužbama.

<<<Pogledajte video ovdje >>>

- Primila je novac od djevojke koja se predstavlja kao ja na društvenim mrežama kako bi me ozlijedila tako da više ne mogu zabavljati svoje fanove - napisala je indijska glumica Rakhi Sawant na Instagramu i objavila video i fotografije iz bolnice.

Tamo ju je, ako sve nije samo još jedna kečerska predstava kakvih je znalo bit u tom glumačko-borilačkom žandru, smjestila Amerikanka brutalnim bacanjem. 

Indijska Panchkula bilo je mjesto gdje su djevojke ušle u ring.

Indijka nije mogla sama izaći iz njega. Prebacili su je u bolnicu, ali oporavit će se.

- Moji dragi fanovi iz Indije, Amerike i cijelog svijeta, stanite uz mene, borimo se protiv tih Britanaca - dodala je Indijka, iako nije jasno što mislila pod onim 'Britanaca', jer Tanea se rodila u Oklahomi i nema nikakve veze s Britancima.

- Ova drama queen htjela je u ring sa mnom! Da, bacila sam je na pod i žao mi je što sam je ozlijedila, ali ne treba zato izmišljati stvari - rekla je Amerikanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oops! 😯

Objavu dijeli Rebel/Tanea (@rebeltanea)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wrestling #Selfie from last night! #Rebel

Objavu dijeli Rebel/Tanea (@rebeltanea)

Naši partneri pišu
Message