To je to što me zanima!

Frka u dvorani: Zadrani palili zastave i tukli se s policijom

Zadarski navijači zapalili su transparent Smogovaca u Draženovu domu, policija je ušla na tribinu i došlo je do kraćeg sukoba. Nisu se proslavili ni navijači Cibone...
Vidi originalni članak

Cibona je pobijedila Zadar u majstorici 80-71, ali utakmicu su zasjenili neredi.

Tornado je s malim zakašnjenjem stigao u Zagreb. Zadar je imao podršku dva autobusa navijača plus studenti iz metropole koji su stigli na utakmicu. 

No nije moglo bez problema. Repovi su ostali iz prošle utakmice u Zadru na kojoj je Tornado sramotno vrijeđao trenera Cibone na nacionalnoj i Florencea na rasnoj osnovi. Rozić je sramotnim udaranjem mladog Bašića samo dodatno zapalio atmosferu. U Zagrebu je vatreno bilo samo na tribinama.

Počelo je s verbalnim provokacijama i uvredama s obje strane. Službeni spiker dvaput je upozorio navijače da se ponašaju normalno. Nije to urodilo plodom.

"Osuđujem ponašanje naših i njihovih navijača"

Potom su navijači Zadra zapalili transparent Smogovaca. Policija je ušla na njihovu tribinu i došlo je do kraćeg obračuna. Barem jedan pripadnik Tornada je priveden.

- Takve stvari moramo iskorijeniti iz našeg društva. Osuđujem ovo ponašanje i naših i njihovih navijača - rekao je trener Cibone Damir Mulaomerović, kojeg su zadarski navijači opet vrijeđali na nacionalnoj osnovi.

Ništa bolji nisu bili ni Smogovci koji su neprimjerenim skandiranjem vrijeđali Zadrane i njihov grad.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • perica2 27.05.2016.

    Nadrogirane Klosarcine!!!

  • stbbb 26.05.2016.

    jos jednom BEZIGRAD

  • stbbb 26.05.2016.

    i ja njima Damire u tvoje ime isto a i u svoje dosli u Hrvatsku Bec sa svojom "kulturom" nebi mi na faksu prosli nijedan ispit sta cem im diploma kad kulture nikad nisu inali nitice .

Komentiraj...
Vidi sve komentare