To je to što me zanima!

Füchse je doveo šefa obrane: Gojun potpisao s ''lisicama''

Jedan od najboljih obrambenih rukometaša svijeta Jakov Gojun potpisao je na tri godine s Füchseom iz Berlina. U berlinsku momčad dolazi iz francuskog PSG-a
Vidi originalni članak

Jakov Gojun (29) od ljeta će nositi dres Füchse Berlina. Hrvatski rukometaš potpisao je trogodišnji ugovor s njemačkim prvoligašem gdje bi trebao biti nasljednik Denisa Špoljarića.

- Uvijek sam želio igrati u Bundesligi, najboljoj ligi svijeta, a Füchse je cijenjen klub s visokim ambicijama - rekao je Gojun nakon potpisa ugovora.

U Berlin dolazi iz PSG-a, a 'lisice' su svojim navijačima oduševljeno najavile kako će njihovom obranom ponovno ravnati jedan Hrvat. Nakon Špoljarića tu je Gojun.

- Ponosni smo što je jedan od najboljih obrambenih rukometaša svijeta izabrao Berlin. Vjerujemo kako će nam donijeti stabilnost i konstantnost u našu obranu - rekao je predsjednik kluba Bob Hanning.

 Nakon Zagreba, Madrida i Pariza Gojun je sletio u novi glavni grad.

- Da, vrijeme je za novi grad. Obožavam velike gradove jer nude beskrajne mogućnosti za moju obitelj. Želim osvajati naslove i s Füchseom izboriti mjesto među najbolje tri momčadi Bundeslige kako bi ponovno igrali Ligu prvaka - kaže Gojun.

Iduće sezone društvo u momčadi će mu raditi još jedan Hrvat jer u Füchse dolazi i povratnik u reprezentaciju Drago Vuković.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kajto10 22.04.2015.

    najgluplja pozicija u rukometu je ta kad moras samo obranu igrat a napadu ni primirisat

Komentiraj...
Vidi sve komentare