To je to što me zanima!

Fury: Deontay i ja imat ćemo trilogiju, lova je ipak prevelika

Joshua morati čekati na borbu sa Wilderom ili Furyjem jer nakon meča bez pobjednika u 2018. te druge borbe koju će imati u noći sa ove subote na nedjelju, Wilder i Fury će u trilogiju
Vidi originalni članak

Deontay Wilder i Tyson Fury nisu ni odboksali svoj drugi meč, a već su dogovorili: revanš tog revanša. Dakle, dosad smo vidjeli jedan njihov obračun, u noći sa ove subote na nedjelju nam slijedi drugi, ali i prije uzvrata znamo da ćemo imati - trilogiju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fury i Wilder prvi su se put potukli 1. prosinca 2018. u Staples Centru, u Los Angelesu. Amerikanac je dvaput rušio Furyja, a sudačka odluka ispala je poprilično kontroverzna - bez pobjednika.

Ovog vikenda, sa subote na nedjelju, majstori će se opet potući MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu. Prvi puta Kalifornija, drugi put Nevada, ali kako god okreneš Fury uvijek mora u SAD na gostovanje.

Drugi meč Amerikanci gromoglasno promoviraju pod imenom 'Wilder protiv Furyja: Nedovršeni posao', kao da se radi o filmskom nastavku. Sa pobjednikom bi strahovito rado već do kraja godine ušao i šampion sa najviše ujedinjenih titula, Anthony Joshua.

KRALJ CIGANA Fury: Joshua, pripremi me za Wildera pa ćemo ti i ja u borbu

Joshua je 'Kralju Cigana' čak nudio pomoć tijekom priprema! 'Fury, ako me trebaš možemo opet sparirati kao kad smo bili djeca. Doći ću u Ameriku i pomoći ti da se pripremiš za borbu sa Amerikancem', govorio je Joshua pa pojasnio:

- Mislim i da bi se Fury prije ohrabrio na borbu sa mnom nego Wilder. Tako da... Želim da Fury pobijedi zato što se želim što prije boriti pa uzeti i WBC naslov - rekao je Joshua, Fury javni prihvatio, ali sve je bio marketinški trik.

Jer Fury pet dana prije druge borbe sa Wilderom već najavljuje kako će, neovisno o svršetku nedjeljne borbe, opet u ring sa Amerikancem:

- Mislim da je prevelika lova u pitanju da Deontay i ja ne napravimo trilogiju. Posebno za Wildera, čak i ako ga pobijedim u Las Vegasu. Ne, ne bi to bio revanš za mene nego za njega jer: ja ne gubim! Možda nekad 'remiziram', ali nikad ne gubim.

SPREMAN ZA WILDERA Fury skinuo salo i nabacio par kila mišića: 'Čvrst kao stijena'

Fury je priznao i da je 2015. nakon pobjede protiv Vladimira Klička bio u totalnom rasulu. Pun love, ali i pun droge i alkohola, sa 180 nagomilanih kilograma:

- Rekao sam tada, prije revanša koji se nije dogodio: 'Ne zovite me atletom jer ja to sada nisam'. Ustao sam, dignuo majicu i pokazao trbušinu. Tada sam bio u sramotnoj formi, ali sada su iza mene dvije najbolje godine karijere. Sad sam zaista atleta!

NEOBIČNE METODE TRENINGA Fury: Lizao sam ženski spolni organ kako bih ojačao bradu...

Promotor Eddie Hearn neprestano podbada Wildera kako se boji stati nasuprot Joshui i ne krije da pobjednika meča između Furyja i Wildera treba pritiskati da se bori sa Joshuom:

- Ma cijeli boksački svijet to želi, svi navijači. I da, naravno da trebamo pojačavati pritisak na na pobjednika drugog meča Wilder vs Fury da nekako nađe hrabrosti stati u ring sa Joshuom.

Izgleda da će Joshua ipak morati pričekati jer nakon borbe bez pobjednika u 2018. pa 'dovršetka nedovršenog posla u 2020.' Wilder i Fury će u trilogiju. Jer, kako kaže, Fury, 'lova je ipak prevelika'!

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 18.02.2020.

    Koji god pobjedi razbit ce Joshuu,razbit!!ali menadjeri ce opet naci nacina kako ih izbjec!

  • 18.02.2020.

    Od srca navijam za furyja.

  • 18.02.2020.

    Ništa triologija, svi čekaju meč pobjednika s Joshuom, osobno bi volio da to bude Wilder...

Komentiraj...
Vidi sve komentare