To je to što me zanima!

Futsal Dinamo u prijateljskom ogledu protiv slovenske ekipe

Futsal Dinamo igrat će 18. veljače prijateljsku utakmicu protiv najbolje momčadi iz Slovenije. Protivnik će biti MNK Dobovec, a igrat će se u Podsusedu od 21 sat...
Vidi originalni članak

Futsal Dinamo će 18. veljače (21 sat) odigrati prijateljsku utakmicu, protivnik je MNK Dobovec koji je trenutno vodeća momčad prve slovenske futsal lige. Utakmica će se odigrati u SD Sutinska vrela s početkom u 21 sat.

Prijateljski susret igrači i stručni stožer iskoristit će kao pripremu za nadolazeći uzvrat 1/8 finala hrvatskog Kupa. Dinamo je u jeku priprema za nastavak sezone te borbu za ulazak u I HMNL, a gosti su vrlo jaki i u svojim redovima imaju neke od najboljih futsal igrača našeg susjedstva.

Ulaznice za utakmicu možete kupiti u KND BBB na adresi Ilica 37 po cijeni od 25 kuna, gdje se također možete učlaniti u Klub ili kupiti neki od suvenira.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bananajo 13.02.2015.

    A ko još gleda nekakav fusal dinamo,daj manite se novinari natpisa koji samo potpaljuju vatru na drogu.

  • 13.02.2015.

    Jeste jadni.Druga liga i futsal.Koja tema za novine.Fuj

  • Furioso244 13.02.2015.

    Mila mater, ovi se bune protiv Mamića pa ne navijaju za svoj klub nego tu za neki malonogometni, ovi dole navijaju ko ludi, al skoro pa i nemaju za koga navijati kad im pol momčadi prodali, sve ludo u ovoj državi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare