To je to što me zanima!

'Galatasaray je jači od mogućih protivnika u zadnjem pretkolu'

Što se tiče idućeg protivnika, o njima ćemo razmišljati nakon Galatasaraya, ali sigurno je da je favorit Rangers i da je to još jedan veliki klub koji nam potencijalno stoji na putu, rekao je pomoćni trener 'bilih'
Vidi originalni članak

Hajduk će u 3. pretkolu Europske lige igrati u gostima kod Galatasaraya koji je pobijedio Neftči 2-1. Trener Splićana Hari Vukas tako se vraća u klub gdje je bio pomoćni trener.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hladne glave i vrućeg srca idemo junak na junaka pa što bude. Njih u 7 dana čekaju dva derbija između toga Hajduk, igraju i
 s Basaksehirom i Fenerbahčeom što je za njih veliki izazov i veliki, najveći derbi,  i sigurno je da će u mislima biti na tim utakmicama i da neće izvesti najjači sastav. Mi ćemo dati sve od sebe, pa što bude - rekao je Jurica Vučko.

PLAY-OFF EUROPSKE LIGE Dinamo odlično prošao! 'Bili' bi mogli u Škotsku, Rijeka na put u Dansku, a Španjolci kod lokosa

Potencijalne protivnike, prođu li Turke, doznao je Hajduk nakon ždrijeba u Nyonu. Ukoliko Splićani pobijede Galatasaray u 3. pretkolu, u play-offu će ih dočekati Rangers ili Willem II. 

- A što se tiče idućeg protivnika, o njima ćemo razmišljati nakon Galatasaraya, ali sigurno je da je favorit Rangers i da je to još jedan veliki klub koji nam potencijalno stoji na putu.  U svakom slučaju Galatasaray nam je definitivno jači od oba potencijalna protivnika u zadnjem pretkolu... imamo mi svoje adute i motive, u jednoj utakmici sve je moguće, imamo šansi za prolaz... - zaključio je pomoćni trener Harija Vukasa.

Hajduk je u povijesti dva puta igrao s Galatasarayem, 1951. u prijateljskoj utakmici u Istanbulu bilo je 2-0 za Hajduk, a 1999. na pripremama u Njemačkoj 0-0. Ovo će biti prva službena.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • kingdiamond 18.09.2020.

    Galatasarajevo😁😁

  • egzekutor još jači 18.09.2020.

    ....i kaze majstor " namjerit ce se junak na junaka"))))))))......utrka Lamborghinija i neispravnog yuga45

  • egzekutor još jači 18.09.2020.

    Ne trebate razmisljati o slijedecem protivniku

Komentiraj...
Vidi sve komentare