Obavijesti

Sport

Komentari 16

'Galatasaray je jači od mogućih protivnika u zadnjem pretkolu'

'Galatasaray je jači od mogućih protivnika u zadnjem pretkolu'
1

Što se tiče idućeg protivnika, o njima ćemo razmišljati nakon Galatasaraya, ali sigurno je da je favorit Rangers i da je to još jedan veliki klub koji nam potencijalno stoji na putu, rekao je pomoćni trener 'bilih'

VIDEO

Hajduk će u 3. pretkolu Europske lige igrati u gostima kod Galatasaraya koji je pobijedio Neftči 2-1. Trener Splićana Hari Vukas tako se vraća u klub gdje je bio pomoćni trener.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajduk u Skoplju 01:44

- Hladne glave i vrućeg srca idemo junak na junaka pa što bude. Njih u 7 dana čekaju dva derbija između toga Hajduk, igraju i
 s Basaksehirom i Fenerbahčeom što je za njih veliki izazov i veliki, najveći derbi,  i sigurno je da će u mislima biti na tim utakmicama i da neće izvesti najjači sastav. Mi ćemo dati sve od sebe, pa što bude - rekao je Jurica Vučko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Dinamo odlično prošao! 'Bili' bi mogli u Škotsku, Rijeka na put u Dansku, a Španjolci kod lokosa
Dinamo odlično prošao! 'Bili' bi mogli u Škotsku, Rijeka na put u Dansku, a Španjolci kod lokosa

Potencijalne protivnike, prođu li Turke, doznao je Hajduk nakon ždrijeba u Nyonu. Ukoliko Splićani pobijede Galatasaray u 3. pretkolu, u play-offu će ih dočekati Rangers ili Willem II. 

- A što se tiče idućeg protivnika, o njima ćemo razmišljati nakon Galatasaraya, ali sigurno je da je favorit Rangers i da je to još jedan veliki klub koji nam potencijalno stoji na putu.  U svakom slučaju Galatasaray nam je definitivno jači od oba potencijalna protivnika u zadnjem pretkolu... imamo mi svoje adute i motive, u jednoj utakmici sve je moguće, imamo šansi za prolaz... - zaključio je pomoćni trener Harija Vukasa.

Hajduk je u povijesti dva puta igrao s Galatasarayem, 1951. u prijateljskoj utakmici u Istanbulu bilo je 2-0 za Hajduk, a 1999. na pripremama u Njemačkoj 0-0. Ovo će biti prva službena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića