To je to što me zanima!

Galatasaray nastavio talijansku vezu: Prandelli je novi trener...

Bivši izbornik talijanske reprezentacije Cesare Prandelli postat će novi trener Galatasaraya, objavio je turski klub. Na klupi će zamijeniti sunarodnjaka Mancinija
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni stručnjak Cesare Prandelli novi je trener Galatasaraya, objavio je turski klub u ponedjeljak na svojim službenim stranicama.

Prandelli je protekle četiri godine bio izbornik Italije s kojim je na protekla dva svjetska prvenstva doživio fijasko ispavši u fazi po skupinama. Na mjestu glavnog trenera zamijenio je sunarodnjaka Roberta Mancinija koji se na klupi turskog doprvaka zadržao tek devet mjeseci.

- Kada je Mancini rekao da odlazi, odmah smo željeli dovesti Prandellija. U Firenci me trenirao i zahvaljujući njemu sam sazrio. Na Svjetskom prvenstvu nije imao sreće. Talijanska škola može pomoći Turskoj pa Cesare može nastaviti gdje je radišni Roberto stao - izjavio je sportski direktor Galatasaraya Tomáš Ujfaluši.

Dolazak 56-godišnjeg Talijana kojemu će Galata biti prvi inozemni klub u 24 godine dugoj trenerskoj karijeri očekuje se već u ponedjeljak u popodnevnim satima, nakon čega će posjetiti trening-kamp.

Svoj potpis na dvogodišnji ugovor Prandelli će staviti u utorak u 14 sati.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Maldini3 07.07.2014.

    Odlican trener, poslije Lippia i Carla po meni najbolji talijanski trener, odlicno odradjen posao u Fiorentini, i sasvim dobri rezultati sa Italijom. Pun pogodak.

  • strmi007 07.07.2014.

    Galatasary ima novca

  • Zvecko_1 07.07.2014.

    Odlican potez. Prandelli je mnogo bolji trener od Mancinia.

Komentiraj...
Vidi sve komentare