To je to što me zanima!

Galliani će pokušati nagovoriti Pereza da pusti Luku u Milan?!

Predsjednik Milana sjedit će do predsjednika Reala na utakmici Chelseaja i Benfice u finalu Europske lige. Navodno će razgovarati o transferu Luke Modrića u Milan...
Vidi originalni članak

Chelsea i Benfica večeras će se na amsterdamskoj Areni boriti za titulu prvaka u Europskoj ligi. Osim borbe na terenu, odvijat će se i "borba" na tribinama. Talijanski portal Calcio Malato donosi priču o transferu Luke Modrića.

Predsjednik "rossonera" Adriano Galliani sjest će do predsjednika Reala Florentina Pereza i pregovarati. Ova dva kluba uvijek su imali odličan odnos, piše talijanski portal, pa se Galliani nada kako će mu Perez spustiti cijenu kod nekih igrača.

Navodno Galliani u dresu Milana želi hrvatskog veznjaka Luku Modrića, kojeg su Madriđani platili 40 milijuna eura. Luka bi bio glavna zvijezda Milana ako predsjedniku "rossonera" uspije isposlovati ovaj veliki transfer. 

No nije Luka jedini za kojeg se zanima Milan. Galliani će pregovarati i o mogućem transferu Pepea, Angela Di Marije i golmana Diega Lopeza u Milan. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • KristijanLandripet 19.05.2013.

    da je tako nebi pisalo ovdje ovako, ipak je ovo stranica napravljena za izricito tocne brojke .svakom transferu...tako da ti ne guraj glavicu di ti nije mjesto..

  • estu 16.05.2013.

    pa ako cemo biti drugi i ispadati u ligi sampiona stalno nemoj da dolazi kakav luka i ti realovi asovi njima barca ovakva mrtva pobjegne 18 bodova milan je svedno drugi treci u ligi ispada u ls dal u osmini ili u polufinalu to je isto milanu trebaju igraci poput eriksona iz ajaxa vratit silvu naseg stopera reus iz borusije kupit jos jednog stopera i bocnog kakvi ovi iskirijani igraci poput pepa modrica lopeza stvorit jedan novi tim poput generacije gulit van basten rajkard a ne placat nekakvi zvijezdicama potrosenim a pare cuj nema milan para nema berluskoni mrtav nema dinara heheh sto milijuna za njega je kao za nas 2 kune kazu procijenjen na 8 milijardi to sto znaju a za jos 8 za to neznaju i puno njemu sto milijuna

  • bhb96 15.05.2013.

    eh da hoce FORZA MILAN <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare