To je to što me zanima!

Galliani: Bio sam u Zagrebu, ali ne mogu vam reći ništa o Pjaci

Svi sada u džepu imaju kamere i spojeni su sa svijetom. Htio sam pojesti nešto, ali nisam mogao biti neprimjećen. Pokušao sam opovrgnuti da sam u Zagrebu, ali nije imalo smisla, kaže Galliani
Vidi originalni članak

Sportski direktor Milana Adriano Galliani pokušao je opovrgnuti činjenicu da je bio u Zagrebu. Prvi smo plasirali vijest u svijet da je Galliani viđen u jednom zagrebačkom restoranu.

Po povratku u Milano rekao je kako nije bio u Zagrebu, ali onda se predomislio.

- Da, nažalost svi sada u džepu imaju kamere i spojeni su sa svijetom. Htio sam pojesti nešto navečer, ali nisam mogao biti neprimjećen. Pokušao sam opovrgnuti da sam u Zagrebu, ali nije imalo smisla - rekao je Galliani na službenom predstavljanju novog trenera Milana Vincenza Montelle pa u svojem stilu odgovorio na pitanje o Marku Pjaci:

- Ne mogu razgovarati o prijelaznom roku, koji je zasad za nas limitiran. Puno je klubova zainteresirano, vidjet ćemo, vidjet ćemo...

Galliani, kao i obično, nije htio otkriti detalje razgovora, ali očigledno je da se nešto kuha. Silvio Berlusconi je nakon 30 godina prodao klub kineskim investitorima, a u roku od tjedana dana Milan bi trebao biti prodan. Kada se to dogodi, Kinezi će upumpati ogroman novac za pojačanja.

- Neodpustivo je da je Milan bez Europe tri godine. Za godinu dana ćemo sigurno igrati u Europi. Što se tiče prijelaznog roka - vidjet ćemo. Moram još upoznati igrači i vidjeti gdje nam trebaju pojačanja. Mihajlović je prošle godine rekao da ako ne uspije u naumu da će Milan trebati egzorcista. Evo me tu sam - rekao je kroz smijeh Vincenzo Montella pa nastavio:

- Moramo se jako truditi, ali siguran sam da ćemo doći do rezultata i pobjeđivati. Idealni napadač mora sudjelovati u igri, ne samo zabijati golove. Lapadula se dokazao u Serie B, ali najviše očekujem od Nianga. Može pokriti bilo koju poziciju, poznajem ga od prije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • It's kišing 08.07.2016.

    Ekskluziva: Pjaca potpisao za Borusiju Dortmund...za pola sata ce ponistit ugovor pa ce potpisat za Lyon...a ujutro cim se probudi ponistit ce i taj ugovor i potpisat za Tottenham...onda dolazi vikend pa ce malo ratmislit i odlucit se ipak da je Atletico Madrid bolja opcija, povuci ce svoje papire i na putu do Madrida skrenut do njemacke i ipak potpisat za Bayern... Onda ce skuzit da su tamo jos uvijek Robben i Ribery pa ce otici iz Munchena i potpisati za PSG...hahahha

  • DUODECIMA 07.07.2016.

    Marko mene podsjeća na Modrića naravno ne po igri nego po karakteru. I Marko će biti zvijezda kao i Luka.

  • fcbarca_1 07.07.2016.

    Pjaca, Juventus, Borusija, Liverpool to su klubovi koji budu od tebe napravili svjetsku zvijezdu. Nikakav propali milan ili takve gluposti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare