To je to što me zanima!

Garcia spašavao crvenim u 93., Barca je iščupala bod u Bilbau

Inigo Martinez doveo je Athletic u vodstvo u 50. minuti, ali Memphis Depay 15 minuta prije kraja postavio je konačnih 1-1 u subotnjem derbiju drugog kola La Lige
Vidi originalni članak

Nogometaši Athletica i Barcelone odigrali su večeras u Bilbaou 1-1 u drugom kolu španjolskog prvenstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Messi u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Athletic je bio bolji, osobito u prvom poluvremenu, kada su imali brojne prilike. Vodeći pogodak postigao je Inigo Martinez u 50. minuti, a izjednačio je Memphis Depay u 75. minuti. To mu je prvi gol za "blaugranu".

Athletic je imao sjajnu priliku u nadoknadi, kada je Nico Williams izašao pred vratara nakon greške Erica Garcije, ali ga je stoper Barcelone na vrijeme srušio.

Garcia je dobio izravan crveni karton, a Martinez nije mogao puno učiniti iz slobodnog udarca pa je utakmica završila remijem.

Athletic ima dva boda iz prva dva kola, dok je Barcelona ima četiri boda.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • alm 22.08.2021.

    Depay i De Jong jedini nešto pokazali. Dest isto ok, ali zelen je još. Garcia je tragikomičan igrač. Svaki put kad je igrao u Cityju kiks. U istoj formi je došao u Barcelonu.

  • Space Burek 22.08.2021.

    E ovo je prava slika Barcelone. Svako gostovanje ce biti mucenje zbog loseg trenera i napadaca kojeg nemaju dvije godine. Sada imaju samo krila koja igraju devetku jer nema tko drugi a ni sa Aguerom vjerovatno nece dobiti nista zbog godina, ozljeda i njegovih fizickih sposobnosti. A onaj Koman... pa sto reci o takvom liku. Nakon utakmice kaze da je utakmica bila odlicna. Alba cijelu utakmicu ubacuje visoke lopte u 16m a nitko ne moze do te lopte. Ali sve je ovo ocekivano jer se bez pravog napadaca i normalnog trenera ne moze nista napraviti.

  • Konjushar 22.08.2021.

    tko je sad kriv Griezmannu jel opet Messi? PANJINA teška..

Komentiraj...
Vidi sve komentare