To je to što me zanima!

Gareth Bale: Bez Ronalda puno je opuštenije, igramo kao tim...

Real bez Ronalda? Opuštenije je, sada svi igramo kao momčad, a ne samo za jednog igrača, rekao je Gareth Bale te time potvrdio kako je život Madriđana bolji nakon odlaska Portugalca
Vidi originalni članak

Portugalac Cristiano Ronaldo ovog je ljeta napravio senzacionalan transfer prelaskom iz Real Madrida u Juventus, a tim transferom najviše je profitirao Gareth Bale. 

Sjajni Velšanin cijelo je vrijeme bio u sjeni aktualnog najboljeg igrača svijeta, ali sada je i tome došao kraj. Bale je ove sezone u pet odigranih utakmica zabio tri gola te podijelio tri asistencije za suigrače i tako se prometnuo u prvu zvijezdu 'kraljevskog kluba'.

Već pred kraj prošle sezone Bale je pokazao da je igrač za velike stvari kada je u finalu Lige prvaka protiv Liverpoola ušao u 61. minuti umjesto Isca pri rezultatu 1-1, a onda sa svoja dva gola donio Realu treću uzastopnu kontinentalnu titulu.

NELOGIČAN POTEZ Trener Reala pod paljbom zbog Modrića: Pa ne možeš to raditi!

S ta dva gola Velšanin je postao prvi igrač u povijesti koji je u finalu Lige prvaka ušao s klupe te zabio dva gola, ali ga ta činjenica uopće ne tješi.

- Iskreno, bio sam ljut, baš jako ljut što nisam igrao od početka, jer sam to zaslužio. U to vrijeme sam bio u sjajnoj formi (četiri gola u tri prethodne utakmice, op.a.) i teško je bilo suzbiti tu ljutnju, ona me pripremila za golove - rekao je Bale za Daily Mail.

Nakon toga, brzonogi Velšanin progovorio je i o životu u Real Madridu bez Cristiana Ronalda, a iz njegovog odgovora je vidljivo kako Madriđani puno više uživaju otkako ih je Portugalac napustio.

- Real bez Ronalda? Očito je mala razlika u odnosu na to kada je u ekipi tako veliki igrač. Ali, sada je opuštenije. Sad svi radimo za momčad, a ne za jednog igrača - rekao je Bale. 

 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • user_432191 18.09.2018.

    Teško da ćete išta osvojiti bez ronalda

  • čoviksjuga 18.09.2018.

    Istina, vidi se ta opuštenost ! Ostao je jedino Ramos koji "grize" ! Zato i nećete ove godine ništa osvojiti ! Ali ćete zato opušteni pokupiti ogromnu lovu iz ugovora !

  • Dr.Gonzo. 18.09.2018.

    To dali vam je zivot bolji cete tek vidjeti na kraju sezone. Ukoliko ne osvoje poneki trofej, onda ocito ne igraju vise tako dobro niti kao tim, dok je totalno drugacija prica ukoliko osvoje ligu prvaka ili spanjolsku ligu. Osobno mislim da nece osvojiti ista ove sezone, novi trener, poneke promjene u timu, zasicenost ovih sto su ostali, treba Realu veliki remont da se vrati na staru jacinu, a za to ce im trebati 2-3 sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare