To je to što me zanima!

Gattuso: Armada je čudesna, a pobjeda nam treba kao kruh...

Rijeka je momčad koja odražava karakter trenera i navijača. Uh, vidio sam kakvu su atmosferu navijači napravili na San Siru, bilo ih je tri, četiri tisuće, ali činilo se da ih je pet puta više, rekao je Gattuso
Vidi originalni članak

Utakmica neće biti važna za ljestvicu, ali mene zanima dobar rezultat, rekao je Gennaro Gattuso, trener Milana na konferenciji za medije na Rujevici.

- Dobar rezultat treba nam kao kruh - rekao je karizmatični Gattuso, koji je debi na klupi Milana imao remijem protiv Beneventa 2-2.

IMAJU PRVI BOD U POVIJESTI! Apsolutna senzacija! Golman Beneventa zabio u 95. minuti

- Ovo je Europa, igrači nose dres Milana, to treba poštovati i truditi se. Pred nama je puno posla, momčad smo koja najmanje trči u Seriji A, ali radimo na tome - rekao je trener Milana, koji je ostavio doma osam igrača, među njima i Nikolu Kalinića.

- Dat ćemo šansu onima koji su manje igrali, želim vidjeti kako će se snaći. Za igrače koji su ostali u Milanu važnije mi je da odrade dva kvalitetna treninga - rekao je Gattuso, koji je pokazao da se pripremio za Rijeku.

- Rijeka je momčad koja odražava karakter trenera i navijača. Uh, vidio sam kakvu su atmosferu navijači napravili na San Siru, bilo ih je tri, četiri tisuće, ali činilo se da ih je pet puta više. Znam da im je suspendiran Mišić i da im fali Bradarić, opasni su preko bokova - analizirao je Gattuso.

STIŽE MILAN Stadion rasprodan, talijanski div neće trenirati na Rujevici

Rijeka dočekuje Milan na Rujevici u četvrtak u 19 sati u zadnjem kolu Europske lige. Riječani više ne mogu proći dalje, a Milan je, bez obzira kako završila utakmica, osigurao prvo mjesto i prolazak dalje.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Mali Ali1 07.12.2017.

    Pila naopako ili sto bi talijani rekli pilare naopacare.

  • FREEDOM 07.12.2017.

    ...momčad Rijeke je desetkovana ... samo čudom može izvući iole pozitivan rezultat protiv Milana ... u svakom slučaju - ajmo Rijeka ! ...

  • 11 BILI 07.12.2017.

    Armada je cudesna.... nije ovaj nikad bija u Splitu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare