Obavijesti

Sport

Komentari 62

Apsolutna senzacija! Golman Beneventa zabio u 95. minuti

Apsolutna senzacija! Golman Beneventa zabio u 95. minuti
6

Nikola Kalinić zabio je glavom na ubačaj Bonaventure za 2-1 Milana kod Beneventa. No ni to nije bilo dovoljno za pobjedu, golman domaćina zabio je u 95. za prvi bod Beneventa u povijesti

VIDEO

Gennaro Gattuso debitirao je na klupi Milana u 15. kolu Serie na gostovanju kod Beneventa. Utakmica je na kraju završila remijem 2-2 nakon što je Nikola Kalinić zabio za 2-1, a Milan do 95. minute imao pobjedu. No, tada je golman Beneventa Alberto Brignoli nevjerojatno glavom zabio nakon kornera i nanio veliku sramotu 'rossonerima'. Prvi je to bod u Serie A ove momčadi u povijesti.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovo se ne može opisati! Otišao sam pred gol Milana i nadao se najboljem. Pomislio sam da nemam što izgubiti, došao tamo, zatvorio oči i skočio. Sretan sam zbog navijača, suigrača, predsjednika, koji nikad nije rekao ništa protiv nas. Bilo bi egoistično da sebe stavim u prvi plan - rekao je junak Beneventa Brignoli pa dodao:

- Bila bi stvarno tragedija da smo izgubili i ovo, jer smo toliko toga ispustili u posljednjim trenucima što nismo zaslužili. Danas se nešto vratilo. Pokazali smo da možemo igrati protiv svakoga.

Iako su gosti bolje otvorili, prvu pravu priliku imali su domaćini i to u 32. minuti kada je na drugoj stativi nakon ubačaja s lijeve strane sam ostao Parigini, ali glavom pucao pokraj gola. Kazna je uslijedila šest minuta kasnije kada je Bonaventura jedan odbijanac glavom pospremio u mrežu za 1-0.

Benevento je do izjednačenja stigao u 50. minuti kada je Donnarumma prvo obranio udarac Letizije, no na odbijenu loptu natrčao je Puscas te pogodio za 1-1. 

Nisu se domaćini dugo radovali, samo sedam minuta kasnije Nikola Kalinić je ostao sam u petercu te nije imao težak zadatak da glavom ubačaj Bonaventure pretvori u svoj četvrti gol sezone. Konačno je zabio i barem na trenutak utišao nezadovoljne navijače Milana, koji bi vrlo rado u početnih 11 vidjeli Andrea Silvu.

Serie A - Benevento Calcio vs AC Milan

U 75. minuti 'rossoneri' su ostali s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Romagnoli.

Milan je imao pobjedu sve do 95. minute kada je Benevento izveo korner, a za pobjedu zabio golman Alberto Brignoli za povijesni bod Beneventa i prvi osvojeni u Serie A.

- Dečki su dali sve od sebe, primili smo čudan gol i to u trenutku koji otkriva koliko sreće imamo. Želim zahvaliti igračima što su pokazali želju, nemam im što zamjeriti, no moramo nastaviti raditi. Dalek je put pred nama, moramo jako napredovati - rekao je nakon susreta Gennaro Gattuso.

Serie A - Benevento Calcio vs AC Milan
Serie A - Benevento Calcio vs AC Milan
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka