To je to što me zanima!

Gattuso nakon 20 dana napušta Fiorentinu zbog transfer politike

Došlo je do velikih neslaganja predsjednika Fiorentine Rocca Commissoa i Gennara Gattusa već u prvim razgovorima o transferima što je u konačnici rezultiralo potpunim raskolom
Vidi originalni članak

Talijanski stručnjak Gennaro Gattuso (43) krajem svibnja otišao je iz Napolija te je svega nekoliko dana kasnije preuzeo klupu Fiorentine. S klubom je potpisao dvogodišnji ugovor, ali prema talijanskim medijima klub iz Firence napušta nakon samo 20 dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gattuso na Rujevici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prekid suradnje trebao bi službeno biti objavljen danas, a TGR RAI Toscana i Sky Sports navode kako je Gattusova odluka konačna.

Jedan od najpoznatijih talijanskih, ali i svjetskih novinara Fabrizio Romano također je potvrdio navedeno jučer navečer. 

Naime, problemi su nastali zbog neslaganja predsjednika kluba Rocca Commissoa s Gattusovim odabirom igrača kojima je menadžer Jorge Mendes. 

Transfer pojačanja stvorila su razdor između dvije strane jer je Fiorentina htjela dovoditi jeftinije igrače, a Gattuso je zagovarao Mendesove klijente. 

Fiorentina je na kraju sezone završila na 13. poziciji s osvojenih 40 bodova te je više nego jasno kako su ovoj momčadi potrebna pojačanja kako bi osigurala bolji plasman u novoj sezoni. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kegla💪🏻 17.06.2021.

    Rino 20%

Komentiraj...
Vidi sve komentare