To je to što me zanima!

Gavranović debitirao u remiju Švicarske, BiH pobijedio...

Golovima Ibiševića i Džeke BiH je slavila u Zenici protiv Rumunjske 2-1 u skupini D. Englezi su u ranijoj utakmici slavili na neugodnom gostovanju kod Walesa 2-0
Vidi originalni članak

Engleska nogometna reprezentacija izjednačila se s Crnom Gorom našeg Zlatka Kranjčara na vrhu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine. Svladali su Englezi u otočkom obračunu Wales s 2-0...

Ekspresno je Capellova momčad obavila posao u Cardiffu i utišala domaće navijače na stadionu Millenium. Već je nakon 15 minuta bilo 2-0, rezultat kojim je utakmica i završila. U šestoj je minuti Danny Collins srušio Ashleyja Younga u kaznenom prostoru, a precizan je s bijele točke bio Frank Lampard.

Glen Johnson je u 15. minuti dugačkom loptom izbacio Younga koji je s desne strane šesnaesterca ubacio za Darrena Benta, a napadaču Aston Ville nije bilo teško pogoditi iz neposredne blizine.

Treba spomenuti da za Velšane zbog ozljede nije igrala njihova najveća zvijezda, krilo Tottenhama Gareth Bale, a kapetansku je vrpcu oko ruke nosio 20-godišnji veznjak Arsenala Aaron Ramsey. Engleski je kapetan, pak, nakon odslužene kazne zbog seksualnog skandala ponovno bio John Terry.

Engleska sada nakon četiri utakmice ima deset bodova, baš kao i Crna Gora, dok je Wales četvrtim porazom izgubio praktički sve izglede za plasman na EP.

U skupini B Armenija je u Erevanu, odigravši 0-0, iščupala bod protiv vodeće Rusije iza koje je tako i dalje dijele samo dva boda.

BiH bolja od Rumunjske

A iz utrke za EP-om je gotovo sigurno ispala Rumunjska koja je u skupini D izgubila od Bosne i Hercegovine. Reprezentacija Safeta Sušića je u Zenici slavila s 2-1, nadoknadivši zaostatak u drugom poluvremenu. Ciprian Marica je u 29. minuti osigurao prednost Rumunjima, no u 63. je nakon ubacivanja Zvjezdana Misimovića glavom izjednačio Vedad Ibišević, da bi 20 minuta kasnije Edin Džeko nakon gužve ugurao loptu u mrežu za konačnih 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Edo Vitez 27.03.2011.

    Zasluzena pobjeda Volim svoju Bosnu i Hercegovinu! volim i Hrvatsku zao mi je sto nije pobjedila jer je klasa svijetska! Stop nacionalizmu i samo naprijed!

  • Dario10 27.03.2011.

    Volim te Bosno !!!!!!

  • igorskee 27.03.2011.

    Ma jebo nacionalizam, do juce smo svi bili jugosloveni, nismo vjerovali u boga, nego u Tita i tako danas se ucimo vjerskim podjelama.., Zasto bi danas se mrzili, to je bio rat stare usrane komunisticke generacije.. No vratimo se nogometu. BiH ima potemcijala, ali drzavno uredjenje ih cesto zakoči u uspjehu! I Safetu Susicu definitivno bolje stoji Adidas trenerka nego sivo odijelo. hahaha... fuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare