Obavijesti

Sport

Komentari 21

Gavranović debitirao u remiju Švicarske, BiH pobijedio...

Gavranović debitirao u remiju Švicarske, BiH pobijedio...
1

Golovima Ibiševića i Džeke BiH je slavila u Zenici protiv Rumunjske 2-1 u skupini D. Englezi su u ranijoj utakmici slavili na neugodnom gostovanju kod Walesa 2-0

VIDEO

Engleska nogometna reprezentacija izjednačila se s Crnom Gorom našeg Zlatka Kranjčara na vrhu skupine G kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine. Svladali su Englezi u otočkom obračunu Wales s 2-0...

Ekspresno je Capellova momčad obavila posao u Cardiffu i utišala domaće navijače na stadionu Millenium. Već je nakon 15 minuta bilo 2-0, rezultat kojim je utakmica i završila. U šestoj je minuti Danny Collins srušio Ashleyja Younga u kaznenom prostoru, a precizan je s bijele točke bio Frank Lampard.

Glen Johnson je u 15. minuti dugačkom loptom izbacio Younga koji je s desne strane šesnaesterca ubacio za Darrena Benta, a napadaču Aston Ville nije bilo teško pogoditi iz neposredne blizine.

Treba spomenuti da za Velšane zbog ozljede nije igrala njihova najveća zvijezda, krilo Tottenhama Gareth Bale, a kapetansku je vrpcu oko ruke nosio 20-godišnji veznjak Arsenala Aaron Ramsey. Engleski je kapetan, pak, nakon odslužene kazne zbog seksualnog skandala ponovno bio John Terry.

Engleska sada nakon četiri utakmice ima deset bodova, baš kao i Crna Gora, dok je Wales četvrtim porazom izgubio praktički sve izglede za plasman na EP.

U skupini B Armenija je u Erevanu, odigravši 0-0, iščupala bod protiv vodeće Rusije iza koje je tako i dalje dijele samo dva boda.

BiH bolja od Rumunjske

A iz utrke za EP-om je gotovo sigurno ispala Rumunjska koja je u skupini D izgubila od Bosne i Hercegovine. Reprezentacija Safeta Sušića je u Zenici slavila s 2-1, nadoknadivši zaostatak u drugom poluvremenu. Ciprian Marica je u 29. minuti osigurao prednost Rumunjima, no u 63. je nakon ubacivanja Zvjezdana Misimovića glavom izjednačio Vedad Ibišević, da bi 20 minuta kasnije Edin Džeko nakon gužve ugurao loptu u mrežu za konačnih 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.