To je to što me zanima!

Torino preotima Gavranovića Dinamu?! Htjeli bi ga i Mađari

Marija Gavranovića, osim Dinama, žele i talijanski prvoligaš Torino te mađarski Videoton, a još ništa nije dogovoreno, otkrio je predsjednik Rijeke Damir Mišković i dodao: Hvala mu na svemu
Vidi originalni članak

Dupla kruna, tri Europske lige, dva kupa i prvenstvo u pet godina, prekrasan kamp, danas-sutra, nadam se, i Kantrida... Trebamo biti ponosni, sretni i zadovoljni, rekao je predsjednik Rijeke Damir Mišković u emisiji Radija Rijeka "Pod stijenama Kantride".

Prvi čovjek hrvatskog prvaka podvukao je crtu pod polusezonu u kojoj su Riječani igrali znatno slabije nego na proljeće.

- Imali smo period u kojem nismo igrali loše, ali nismo imali sreće. Jednostavno se puno stvari tako poklopilo i izgubili smo dosta bodova. To je sport, ne možeš na sve strane biti perfektan. Zasluženo smo tu gdje jesmo - kazao je Mišković.

Dva mjeseca prvoligaški će nogomet mirovati, barem u natjecateljskom smislu, ali slijedi prijelazni rok gdje bi trebalo biti prometno.

ARRIVEDERCI, MARKO Vešović: Da, odlazim u Legiju. Ovo je bio moj oproštajni gol

- Nažalost, nismo uspjeli produžiti ugovor s Gavranovićem još u siječnju jer mi je za njega, Vešovića i Ristovskog bilo bitno da mogu igrati mirno, bez stresa. Smatrao sam da je ovo naša godina i da nije ništa bitnije za klub nego da nastave igrati za Rijeku. Nisu me tada zanimali ni transferi ni novi ugovori. Sigurno su tad htjeli potpisati, ali ja to nisam mogao platiti - rekao je Mišković i dodao:

- Da je bila druga situacija, možda bismo se natezali kao što smo radili prošlih godina. Dali su sve od sebe i moram im zahvaliti na svemu. Ja sam kriv za to, bila je to moja odluka.

Vešovićev transfer u Legiju već je potvrđen, a što će biti s Gavranovićem?

- Dinamo? Još nije počeo prijelazni rok. Ima opcija, a na nama je u klubu da pokušamo izvući maksimum, bilo to od Videotona, Torina i Dinama. Nemojmo zamjeriti igračima u koji god klub otišli, bitno je da su dali sve od sebe kad su nosili grb Rijeke.

- Pogodio me transparent Armade, pa svakoga bi. Nitko ne voli dobiti takvu poruku. Dok one nisu vrijeđanja i prijetnje, nemam problem da bilo koja navijačka skupina pokaže svoj stav - kazao je, između ostalog, predsjednik Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • vedrinho1 20.12.2017.

    Ovaj Miskovic mi malo vuce na Gargamela.... 😀

  • skoljka 19.12.2017.

    Zamisli ja mislio da je mamic najveci lopov koji laže i krade a ovaj pacijent izgleda isto radi ali još kao priznaje da je on kao kriv.A gdje su pare od Kramarića bezjaka onog Albanca , sad opet hrpu para za Andrijaševića Mitrovića i tri europske lige.Koga ti pravis budalom.ljudi, rodio se novi mamic , samo ovaj ide preko svega, fuj

  • ojhrvatskamati 19.12.2017.

    Hahahaha kako su ove partizancine tovarske jadni, na svakom Rijekinom clanku su, a kao ne zanima ih.. To je dobar znak :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare