To je to što me zanima!

'Gazda' UFC-a o Miočiću: Volio bih ga vidjeti protiv Jonesa...

Stipe Miočić (37) prije pola godine vratio je pojas teškaškog prvaka protiv Daniela Cormiera (40), a nakon toga vodi borbu s ozljedom očiju. Nagađa se tko bi mu mogao biti novi protivnik, a White se nećka po tom pitanju...
Vidi originalni članak

On je ozlijeđen, a kada više ne bude, onda ćemo dogovoriti borbu. Vidjeli ste kako je Cormier sam rekao - 'Stipe je taj koji me može umiroviti. Ako ne prihvati ovaj meč, odlazim u mirovinu'. Vidjet ćemo kako će se razviti ova priča, započeo je Dana White za ESPN.

Dakako, čeka se ta famozna trilogija, čeka se da se Stipe (37) oporavi od ozljede očiju, DC (40) želi osvetu. Ali, 'gazda' UFC-a ima i druge planove. Aktualni teškaški prvak dobio je liječničku dozvolu za povratak treninzima iako situacija s okom još nije idealna. Nudio je Dana Cormieru i druge borbe, ali nije išlo.

ali zato se opet pojavila stara priča koja svakom ljubitelju slobodne borbe izvuče osmijeh na lice. Prelazak Jona Jonesa u tešku kategoriju i borba sa Stipom Miočićem. Kakav bi to spektakl bio. A svjestan je toga i Dana White koji bi ih volio vidjeti u oktogonu. 

.- Volio bih vidjeti njegov prelazak u tešku i borbu sa Stipom ili bilo kojim TOP 5 borcem u toj kategoriji. No, odluka je na njemu. On može ostati u poluteškoj, rušiti svoje suparnike i stvarati jednu nevjerojatnu ostavštinu. Može biti Tom Brady UFC-a - zaključio je Dana.

UFC 247 Jon Jones protiv Reyesa lovi status najvećeg svih vremena

No, Jones mora prvo odraditi borbu protiv Dominicka Reyesa (30) na UFC-u 247, a onda razmišljati o nekim novim izazovima. Stipe - DC, Stipe - Jones ili pak nešto treće, možemo samo nagađati. Opet iz prikrajka vreba i Francis Ngannou (33) koji je nakon prizemljenja velikim uzletom opet stigao u vrh teške kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Puta Madre 07.02.2020.

    Stipe reci mu može 100 mil dolara po rundi,odradi dvi i otpepaj ga

  • 07.02.2020.

    Izbit ce ga Jones..

  • madmax2020 07.02.2020.

    Whiteu je samo preokupacija kako naci sto prije borca koji ce Stipu skinut sa trona,trn u oku mu je od pocetka,ne gleda da je on mud-ima,srcem i borbom ovo sve zasluzio,neko nije trash idi-t

Komentiraj...
Vidi sve komentare