To je to što me zanima!

Gazidis se nije ponio pristojno: Bobanu otkaz uručili - pismom

Prema Gazzetti, legendarni hrvatski nogometaš koji je obnašao funkciju savjetnika za sportsku politiku kluba postao je bivši, a otkaz mu je uručen ni manje ni više nego - pismom
Vidi originalni članak

Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama kao i razlici u strastvenosti oko kluba, rekao je Zvone Boban u nedavnom  intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport. Sada taj isti list prenosi ponašanje uprave kluba koja ne pristoji jednom talijanskom velikanu. 

Naime, prema Gazzetti, legendarni hrvatski nogometaš koji je obnašao funkciju savjetnika za sportsku politiku kluba te, između ostalih, u Milano doveo i Antu Rebića kojega sada svi navijači 'rossonera' diče, a sada mu je uručen otkaz i to ni manje ni više nego - pismom. 

BIZNISMEN BEZ DANA KARIJERE Riješio se Wengera, a sad će i Bobana: Tko je Ivan Gazidis?

Ipak, službeno još nema informacije o otkazu Bobanu na stranicama kluba, no samo je pitanje trenutka kada će Boban i službeno postati bivši nakon što ga više ne cijene neke osobe u velikanu Serije A. 

ŠTO SE DOGAĐA U MILANU? Boban odlazi, ali ostanak Ante Rebića ovisi o - Donnarummi

Podsjetimo, Boban je došao spasiti brod koji tone. Stigao je u Milan u lipnju zajedno s Paolom Maldinijem kako bi vratio legendarni klub na stare staze. Bili su u rasulu, daleko od mjesta koja vode u Europu, kvalitetniji igrači nisu se htjeli niti primaknuti San Siru. Nije sve išlo idealno, ali napokon je krenulo na bolje. 

Klubu to, čini se, ne znači puno i zasluge za uspjeh ne daju Bobanu.

KORONA VIRUS & NOGOMET Zadnja šansa: Talijani će igrati, ali bez publike, Serie A u očaju

- Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa tijekom trenutka kada momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanov način - rekao je u nedavnom intervjuu Boban.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • true lies 07.03.2020.

    Da je bio pametan osto bi u fifi i vremenom postao jedan od glavnih ljudi u nogometnom svijetu. Ali ne, izabra ljudina prosjecan talijanski klub koji misli da se od stare slave zivi. Pameti laku noc.

  • Racionalnogledajuci 07.03.2020.

    Samo mala natuknica, svaki pravovaljani otkaz je iskljucivo pisanim putem

  • ACM_1899 07.03.2020.

    Možda to u budućnosti bude i pravi potez, jer Ragnick ima reputaciju uspješnog menadžera. Ali u ovom trenutku, ne može a da ti ne dođe da odalamiš tu ćelavu glavu Gazidisa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare