To je to što me zanima!

Gazzetta dello Sport: Inter želi Pogbu, ali Brozović ne odlazi...

U Milanu se nadaju kako će zaraditi puno novca od prodajnih opcija u posudbama Perišića i Icardija, a to bi im omogućilo kupovinu francuskog veznjaka i zadržavanje stožernog igrača
Vidi originalni članak

Brojni talijanski mediji prenijeli su kako se Inter odlučio uključiti u utrku za francuskog veznjaka Paula Pogbu koji je već godinama jedan od najvrjednijih igrača svijeta usprkos osrednjim predstavama u Manchester Unitedu.

Rai Sport u subotu je pričao kako Inter razmišlja o tome da za Pogbu uz novac da čak i Marcela Brozovića, hrvatskog reprezentativca koji je jedan od najboljih igrača 'nerazzurra' već neko vrijeme. Prava radilica, veznjak koji puno trči i pokriva ogroman dio terena. Trener ga obožava!

HRVAT U UNITEDU Bomba s Apenina: Inter misli dati Brozovića za Paula Pogbu

I dok su navijači Uniteda oduševljeni tom idejom, navijači Intera - i ne baš. Brojni čak smatraju da bi United za Brozovića uz Pogbu trebao nadoplatiti, a ne obrnuto. No kako javlja Gazzetta dello Sport, to uopće nije ni bitno, jer Brozović nije uključen u paket!

Dok Juventus pokušava dati samo igrače za zamjenu, i to neloša imena poput Miralema Pjanića i Douglasa Coste, Inter ipak želi dati novac. 

U Milanu se nadaju kako će zaraditi puno novca od prodajnih opcija u posudbama Ivana Perišića i Maura Icardija, a to bi im omogućilo kupovinu francuskog veznjaka i zadržavanje stožernog igrača - Brozovića. Uz to, moguća je i prodaja Lautara Martineza na kojem bi Inter zaradio veliku svotu novca, a izgledno je kako bi njegova zamjena bila dosta jeftinija.

IDE KOD RAKITIĆA Brozovićev suigrač Martinez želi karijeru nastaviti u Barci

Ipak, uz Juventus i Inter, i dalje su zainteresirani i drugi moćni klubovi poput Reala i PSG-a...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentator__Luka 03.05.2020.

    neznate vi ni kaj je bilo jučer

  • Matek podravec u Irskoj 03.05.2020.

    Od vasih transfer clanaka vise od pola nebudu tocniji nakon 1.7 tj, na kraju prijelaznog roka

  • slavonac95 03.05.2020.

    Inter ako zeli nesta napravit nikako ne smije brozovica prodat

Komentiraj...
Vidi sve komentare