To je to što me zanima!

Gdje gledati Ballkani - Dinamo?

Podsjetimo, kapetan Arijan Ademi nema pravo nastupa u grupnoj fazi KL-a zato što je njegov transfer u 'modre' zaključen nakon roka za prijavu sastava, a Jakirović ne može računati ni na Brunu Petkovića
Vidi originalni članak

Nakon uvjerljive pobjede od 5-1 nad Astanom u prvom kolu Konferencijske lige, Dinamo će gostovati u Prištini kod Ballkanija (četvtak, 18.45 sati).

Ballkani je inače smješten u Suvoj Reci, ali njihov stadion od 1500 sjedećih mjesta ne zadovoljava Uefine minimalne uvjete za domaćinstvo, tako da kosovski prvak utakmice Konferencijske lige mora igrati u Prištini na stadionu Fadil Vokrri.

Podsjetimo, kapetan Arijan Ademi nema pravo nastupa u grupnoj fazi KL-a zato što je njegov transfer u 'modre' zaključen nakon roka za prijavu sastava. Sergej Jakirović ne može računati ni na Brunu Petkovića, koji je u derbiju protiv Hajduka obnovio ozljedu.

U SRIJEDU NA KOSOVO Novi problemi za Dinamo: Još jedan igrač otpao je za Ballkani

U međuvremenu je otpao i Robert Ljubičić, koji se nije dobro osjećao prethodnih dana, tako da je dobio poštedu trenera. Stefan Ristovski i Dario Špikić također su 'out'.

Prema Transfermarktu, sastav Ballkanija vrijedi 5.43 milijuna eura, a među njihovim igračima izdvajaju se bivši igrači Hajduka, Lumbardh Dellova i Bleart Tolaj, a nedavno im se pridružio i bivši napadač Slaven Belupa Arb Manaj. Dellova je za Hajduk odigrao tri utakmice, a Tolaj nikad nije zaigrao za prvu momčad splitskog kluba. 

DINAMO MOLI: NE IDITE NA PUT Kosovari: Boysi su poznati po incidentima, ali vole Albance i oni njih. Skupa su vrijeđali Srbe

Dinamo je veliki favorit na susretu. Kladionice su na pobjedu hrvatskog prvaka stavile koeficijent 1.75, dok je na pobjedu domaćina koeficijent 4.50, a na remi 4.00.

Utakmica počinje u 18.45 sati, a prijenos možete gledati na programu Arenasport1.

POGLED STRUČNJAKA Ivanković za 24sata: I meni su otišli Eduardo i Ćorluka, pa smo bili prvaci. Bit će i sad Jakirović!

Zrinjski će gostovati kod Aston Ville (četvrtak, 21 sat) nakon čudesnog preokreta od 4-3 nad AZ-om. Tu utakmicu možete gledati na programu Arenasport2.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • suncice 05.10.2023.

    bolje da niste ni prenašali

  • IvicaMamic 05.10.2023.

    u Medugorju..na trgu marsala Tita

  • JEUEHEJ 05.10.2023.

    Prijenos sa arena sporta na livetv.ru Tamo su sve tekme, pa ako ne zna eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare