To je to što me zanima!

Gdje gledati Hrgovićevu borbu karijere? Nigdje! U Hrvatskoj definitivno nema TV prijenosa

Zhang je s nama u hotelu, viđali smo ga više puta, a Joshuu i Usika još nismo sreli osim na presici, oni su u drugim hotelima. Holyfielda Filip poznaje, poželio mu je sreću, prenio nam je iz Saudijske Arabije Bruno Malić, Hrgin kum
Vidi originalni članak

Atmosfera je odlična, Filip se nije zatvorio uoči borbe. Ima trenutaka kad je sam i fokusira se na posao koji mora odraditi. Ali uglavnom je opušteno i Filip zna da je bolji borac od Kineza. Zhang je s nama u hotelu, viđali smo ga više puta, što nije nikakav problem.

Prenio nam je to iz Saudijske Arabije Bruno Malić, Hrgovićev vjenčani kum, jedan od dvadesetak navijača koji će biti u dvorani u Džedi u subotu oko 23 sata, kada će Hrgović (30, 14-0) izaći u ring protiv Kineza Zhanga Zhileija (39, 24-0-1).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iz Hrvatske nas je došlo 20-ak, najuži prijatelji, članovi tima i obitelj - dodao je Malić.

Među njima je i Hrgovićeva supruga Manuela.

- Joshuu i Usika još nismo sreli, vidjeli smo ih samo na presici. Oni su u drugim hotelima.

No, zato se Hrgović pohvalio fotografijom s Evanderom Holyfieldom, s kojim je radio njegov novi trener Ronnie Shields.

- Sreli smo se, rado je pristao na fotografiju i poželio nam sreću. Filip ga je sretao na nekim eventima ranije pa se znaju. Uglavnom, Filip je spreman. Pripreme su odrađene kako treba, zdrav je i idemo po pobjedu. I nema nikakvih specijalnih rituala prije borbe - zaključio je Malić.

Filipu Hrgoviću meč protiv Zhanga najvažniji je u karijeri, može ga vinuti u svjetski teškaški vrh i priliku za osvajanje pojasa. No, tu borbu, kao ni cijelu pripredbu, nazvanu "Bijes na Crvenom moru", ljubitelji boksa u Hrvatskoj neće moći gledati na TV-u. Ni RTL, koji je prenosio više-manje sve Filipove mečeve, ni ostale TV kuće nisu uspjele dogovoriti prava. Čiji je ekskluzivni vlasnik prava DAZN.

VELIKA ČAST Hrga uz legendu: Uoči meča života družio se s Holyfieldom

Hrgoviću su poruke podrške poslali Ante Delija, Roberto Soldić, Ivan Klasnić..., a on je poručio:

- Vaganje obavljeno, zna se što je iduće!

Anthony Joshua (32) napada pojaseve koje drži Oleksandr Usik (35), no na pitanje što bi mu značilo vraćanje titula prvaka rekao je:

SLIJEDI ZHANG Hrgović emotivno najavio meč: Pobijedit ću za preminulog oca

- Ništa. Nije tako velika stvar. Za svakog drugog jest, ali dobar si onoliko koliko si bio dobar u prošloj borbi. I nakon što pobijedim, zanimat će me samo što je iduće.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • nemabosne 20.08.2022.

    U Jugoslaviji bio jedan program, ali je prenosio sve sportske događaje od mačevanja do vrhunskih sportskih događanja i više je imao sportskoga programa nego danas sve televizije u Hrvatskoj skupa!

  • šišaj 20.08.2022.

    A di je nestao maleni Alen Babić...? Nema ga nigdje...Šuti maleni miš...

  • danielNeugodan 20.08.2022.

    Za laj ja placam 80kn hrt pretplatu, lopovi????

Komentiraj...
Vidi sve komentare