To je to što me zanima!

Gdje gledati Hrvatska - Wales?

Otočani su nakon Svjetskog prvenstva imali smjenu generacija i nema više Balea, a Hrvatska s Modrićem i bez Petkovića traži dobar start na rasprodanom stadionu Poljud
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija počinje kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. utakmicom na Poljudu i vraća se na mjesto gdje je izborila plasman u Katar. Protivnik je Wales, selekcija s kojom smo se susretali šest puta, posljednji put također u kvalifikacijama za Euro.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Vatreni' u Dugopolju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Vatrene" će na Poljudu dočekati veličanstvena atmosfera. Devet dana nakon puštanja u prodaju razgrabljeno je oko 30.000 ulaznica, a na stadionu u Splitu okupit će se navijači iz Dalmacije i svih krajeva Hrvatske, ali i susjednih zemalja. Ne žele propustiti prvu utakmicu treće reprezentacije svijeta u Lijepoj Našoj. Povratak na tribine najavila je i Torcida.

POGLEDAJTE VIDEO: PROGNOZA UTAKMICE HRVATSKA - WALES

- Hrvatska nogometna reprezentacija mjesto je okupljanja hrvatskog naroda i tako se ponašamo. Veselimo se da će Torcida doći. Htjeli bismo da dođu Boysi, Kohorta i Armada. Svi su dobrodošli. Dok sam ja tu, težit ćemo da okupljamo sve hrvatske navijače - rekao je Dalić.

Statistika Hrvatska - Wales:

Velšani u potpuno novom sastavu

Izbornik ne može računati na Brunu Petkovića koji je ozlijedio koljeno kao ni Ivicu Ivušića, kojega je zamijenio Ivo Grbić. Svi su ostali na raspolaganju, a prve minute u dresu "vatrenih" trebao bi dobiti napadač Benfice Petar Musa.

Kod Walesa više nema Garetha Balea koji je otišao u mirovinu nakon Mundijala, kao i Chris Gunter i Joe Allen. Glavni igrač sad je Aaron Ramsey iz Nice, a nema ni ozlijeđenih Bena Daviesa iz Tottenhama i Waynea Hennesseya. Čak sedmorica igrača čekaju na debi.

Sudi Portugalac

Utakmicu sudi Portugalac João Pinheiro, pomoćnici su mu Bruno Jesus i Luciano Maia, a u VAR sobi su Tiago Martins i Luis Godinho.

Početak je u 20.45, a prijenos je na Novoj TV. Uvodna studijska emisija počinje u 20 sati, a gosti voditelja Saše Lugonjića bit će Aljoša Vojnović i bivši reprezentativac Jurica Vranješ. Utakmicu komentira Milan Stjelja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 25.03.2023.

    Antiretaj ce gledat na radiju….

  • Veritas1991 25.03.2023.

    Ako se odigra - nikad ne znaš šta će orijuna ovaj put napraviti - to su oni koji su se radovali porazu Hrvatske reprezentacije u Rusiji "Dabogda izgubili svaku" - kida se to neće zaboraviti, nikad!

  • 6thcancer 25.03.2023.

    Dajte mladom Andriji Cmrečnjaku da vodi utakmicu, lik je lud, a entuzijastično prenosi svaku utakmicu. A ne ovim šahistima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare