To je to što me zanima!

Gdje gledati Ligu prvaka? CR7 je opet u Italiji, a Barca u Ukrajini

U nastavku grupne faze Lige prvaka, Barcelona će s novim trenerom i bez ozlijeđenih Piquea i Aguera pokušati ostati u igri za daljnju fazu natjecanja protiv kijevskog Dinama
Vidi originalni članak

Četvrto kolo grupne faze Lige prvaka ovaj utorak i srijedu ima iste parove kao i prije dva tjedna s obrnutim domaćinima, a u prvom današnjem terminu od 18.45 susrest će se Malmö i Chelsea te Wolfsburg i Salzburg. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić i dalje se oporavlja od ozljede tetive koju je zaradio na treningu Chelseaja, a trener Thomas Tuchel potvrdio je kako će morati pauzirati nekoliko tjedana. 'Bluesi' će na gostovanju kod švedskog Malmöa pokušati doći do sedme uzastopne pobjede nakon što su prošlog vikenda u Premier ligi svladali Newcastle United s 3-0. 

U drugom susretu skupine H, Juventus dočekuje Lovrenov Zenit nakon što su ih u gostima pobijedili s 1-0. 

Wolfsburg će večeras tražiti prvu pobjedu u grupnoj fazi LP protiv lidera skupine G Salzburga, u kojem igra mladi 'vatreni' Luka Sučić. Nije poznato je li u konkurenciji i Roko Šimić, koji je debitirao u prvoj utakmici ovih dvaju klubova.

U drugoj utakmici iz navedene skupine, Rakitićeva Sevilla ugostit će francuski Lille, novi klub hrvatskog golmana Ive Grbića, nakon što su u prethodnom kolu remizirali i uzeli po bod. 

Manchester United kao vodeći iz skupine H dolazi na gostovanje kod Atalante koja se s četiri boda trenutačno nalazi na trećem mjestu, bit će to povratak Cristiana Ronalda u Italiju.

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić u prvom je susretu zabio gol za vodstvo Talijana, ali United je u konačnici slavio s 3-2. U drugom susretu iz skupine, Villarreal će ugostiti švicarskog prvaka Young Boys

Posrnula Barcelona dolazi na gostovanje kod kijevskog Dinama, ali bez Ronalda Koemana koji je dobio otkaz na klupi katalonskog diva. Barca je u prethodnom kolu svladala Dinamo uz minimalni učinak te se nalazi na trećem mjestu skupine E s tri osvojena boda. 

Još se ne zna tko će biti novi trener Katalonaca dok je na privremenoj poziciji Sergi Barjuan, a u njihovim redovima, zbog ozljede potkoljenice, nedostajat će Gerard Pique i Sergio Aguero koji mora odraditi detaljne pretrage srca nakon što mu je pozlilo na utakmici protiv Alavesa. 

Drugu utakmicu igraju vodeći iz skupine E Bayern i Benfica koja se nalazi na drugom mjestu s osvojena četiri boda. Bavarci na domaćem terenu dočekuju Benficu nakon teškog poraza od Borussije M'Gladbach (5-0) što je bio njihov najveći poraz u 43 godine.

Gdje gledati Ligu prvaka

  • Malmö - Chelsea od 18.45 (ArenaSport 7)
  • Wolfsburg - Salzburg od 18.45 (ArenaSport 9)
  • Atalanta - Manchester United od 21 sat (ArenaSport 7)
  • Dinamo Kijev - Barcelona od 21 sat (ArenaSport 8)
  • Sevilla - Lille od 21 sat (ArenaSport 9)
  • Bayern München - Benfica od 21 sat (ArenaSport 3)
  • Villarreal - Young Boys od 21 sat (ArenaSport 1)
  • Juventus - Zenit od 21 sat (ArenaSport 4)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CastingCrouch 02.11.2021.

    ma kako to da HRT ne prenosi?😂 bitno da je po ure kulture,a na hrtu po ure nekulture

  • Nisamfrajer 02.11.2021.

    Ko uzima milijarde kuna od TV pretplate a program je repriziranje emisiija iz 80-ih i sjednice Sabora.O pa da UHLJEB. HRT. SRAMOTA od nacionalnog TV operatera

  • kajcf 02.11.2021.

    forca barca

Komentiraj...
Vidi sve komentare