To je to što me zanima!

Gerard dobio gol s centra: Eto, zato Thierry ne smije u penziju

Alexander Lynggaard zabio je nevjerojatan pobjednički gol golmanu Francuske i jedinici Montpelliera, Vincentu Gerardu. Danac je u posljednjim sekundama potegnuo s centra
Vidi originalni članak

Rukometni gol godine? Vrlo vjerojatno iako je tek prva polovica veljače. Autor je danski rukometaš Alexander Lynggaard (25). Pivot Saint-Raphaela u derbiju francuske prve lige protiv Montpelliera zabio je nevjerojatan pobjednički gol (28-27)sa centra terena u posljednjoj sekundi utakmice.

Udarac doista je bio snažan, no kakav god bio, golman takvog kapaciteta da igra u dresu jednog ozbiljnog francuskog prvoligaša ni u kojem slučaju ne bi ga smio primiti. A taj golman bio je Vincent Gerard (29), prva zamjena za čudesnog Thierryja Omeyera na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Lopta danskog bombardera odsjela je iznad glave iznenađenog Francuza koji je odmah shvatio da je primio gol kakav nije smio ni u snu. Sjeo je pred gol, ispričao se suigračima i primio se za glavu. No, naravno da nije Gerard isključivi krivac jer tako bi umanjili fantastičan potez Lynggaarda koji ovom bombom ne samo da konkurira za gol godine već slobodno može početi smišljati govor zahvale za nagradu koju će dobiti krajem godine. 

Gol dobija na snazi kada se zna da je Saint Raphaelu donio 'betoniranje' na drugom mjestu tablice, odmah iza PSG-a.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • zabrana 12.02.2016.

    samo ovo da napišem.. montpellier i kladionice

  • stipo1304 12.02.2016.

    zaspao na golu, nije očekivao da će ovaj potegnuti, kad je skužio loptu, bilo je kasno

  • Simon Polak 12.02.2016.

    Na ovome snimku lopta leti ko NLO. To nitko ne bi obranio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare