To je to što me zanima!

Gerrard: Nismo ništa osvojili, ne smije nas ponijeti euforija

Pokušavam ne razmišljati koliki je ulog. Osvajanje naslova pada mi na um s vremena na vrijeme, ali znam da je liga nemilosrdna, rekao je kapetan Liverpoola
Vidi originalni članak

Nakon 24 godine suše, Liverpool je nakon subotnjih utakmica u Premiershipu s punim pravom počeo maštati o naslovu jer ih je poraz Chelseaja te remi Arsenala i Cityja stavio u poziciju da može odlučivati sam o svojoj sudbini. Današnja pobjeda nad Tottenhamom (17 sati) donijela bi im vrh, a za naslov bi trebali dobiti svih sedam utakmica do kraja.

Euforija je zavladala na Anfieldu, ali kapetan Steven Gerrard staje na loptu, svjestan koliko je opasno nadati se u klubu, koji je zadnje prvenstvo osvojio 1990. godine.

- Poruka mora biti da nismo još ništa osvojili. U borbi smo za naslov, ali, govoreći iz iskustva, ne smijemo si dopustiti da nas ponese euforija - rekao je Gerrard i dodao:

- Očekujemo tešku utakmicu protiv Spursa, ali smo u situaciji da moramo pobijediti sve utakmice do kraja. Moramo ići utakmicu po utakmicu. Pokušavam ne razmišljati koliki je ulog. Nemojte me krivo shvatiti, osvajanje naslova pada mi na um s vremena na vrijeme, ali znam da je liga nemilosrdna.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 30.03.2014.

    Ne volim ih nikako, ne podnosim ih. Ali ove sezone bi volio da osvoje. Zbog jednog čovjeka - Stevena Gerrarda. Legenda zaslužuje da ode kao šampion. Iako sam veliki navijač Arsenala, Gerrard je istinska legenda nogometa i žao mi je što nije osvojio Premiership. Nadam se da ove godine hoće jer je zaslužio to. Liverpool igra najljepši nogomet ove sezone i ako sad ne osvoje, onda neće nikad...

  • viggen945 30.03.2014.

    zgazili tottenham.....toooo

  • Oprezan 30.03.2014.

    Liverpool sve ima u svojim rukama...od srca se nadam da će izdržati taj pritisak... btw..Liverpool-Tottenham 1:0, 2.minuta ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare