To je to što me zanima!

Ginola se srušio na nogometu, u bolnicu stigao u lošem stanju

Legendarnog francuskog igrača operirali su šest sati. Ugradili su mu četverostruku premosnicu. David Ginola probudio se nakon operacije i dobro se osjeća
Vidi originalni članak

Nogomet po najvećem suncu. Nije baš pametno. Tko je ono bio za Svjetsko prvenstvo u Kataru?, napisao je legendarni David Ginola (49) na Twitteru.

No nije svima bilo smiješno.

Francuz se srušio u četvrtak tijekom amaterske utakmice na jugu Francuske.

- Sve je bilo normalnom,  onda se David srušio sam od sebe. Svi smo se pogledali i počeli smo se smijati. Mislili smo da nas zafrkava. Ali ubrzo smo shvatili da je stvar ozbiljna i pozvali smo pomoć - rekao je jedan od prijatelja s kojim je Ginola igrao.

Prema riječima liječnika koji su ga primili u bolnicu u Monacu, bivši nogometaš stigao je u katastrofalnom stanju, bez svijesti, a kasnije se ničega nije sjećao.

U petak su ga operirali šest sati i ugradili mu četverostruku premosnicu.

- Pričao sam s njim nakon operacije, osjeća se bolje. Ne pokazuje nikakve znakove neuroloških oštećenja. Nije imao srčani udar, ali radilo se o kompliciranom stanju koje je zahtijevalo hitnu operaciju - rekao je kirurg koji je operirao Ginolu.

Nakon operacije osvanula je poruka i na njegovom službenom Twitteru, vjerojatno od ljudi koji uređuju njegove statuse na društvenim mrežama. 

- Dobro sam, samo se moram malo odmoriti - stoji na Twitteru legendarnog igrač Francuske, koji je igrao za Toulon, Brest, PSG, Newcastle, Tottenham...

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Uglly-Unruly 20.05.2016.

    nekako kao da je uvjek htio biti mister "kragna" E.Cantona,a u svakom slučaju želim brz oporavak i sve najbolje .

Komentiraj...
Vidi sve komentare