To je to što me zanima!

Dinamo gubio pa preokrenuo, Ademi umalo kao Radošević...

Dinamo je pobijedio Rijeku 2-1 u prvoj utakmici polufinala Kupa. Rijeka je povela u 6. minuti. Dinamo je preokrenuo u drugom dijelu. Uzvrat je za dva tjedna u Rijeci
Vidi originalni članak

Ademi je glumio Radoševića. Nije ga dobro odglumio. Dinamo je pobijedio Rijeku u prvoj utakmici polufinala Kupa 2-1, a gotovo smo vidjeli scenarij s Kantride otprije četiri dana u kojem je Radošević u četvrtoj minuti sudačke nadoknade zabio za 2-2. Ovoga puta u toj je ulozi bio Ademi, ali njegov udarac u 94. minuti obranio je Vargić.

Dinamo je dominirao, ali Rijeka je bolje ušla u utakmicu. Početni pritisak isplatio se gostima koji su preko Marka Leškovića poveli u 6. minuti nakon kornera. Potom je Angelo Henriquez demonstriraju neviđenu plejadu promašaja. Dinamov Čileanac promašivao je s 12 metara, s dva metra... Rijeka je imala dva udarca prema golu u šest minuta, i to je bilo to. Nisu baš gosti pokazali previše i Matjaž Kek može biti zadovoljan jedino golom koji su zabili. Jer, po prilikama, Dinamo je mogao daleko uvjerljivije slaviti. No dugo su "modri" lomili dobro posloženu Rijeku.

Henriquez je nastavio s promašajima i u drugom poluvremenu, a onda je sve u svoje ruke uzeo Paulo Machado. Odigrao je s Pjacom i zakucao loptu pod prečku. Dinamo je 20 minuta prije kraja jurnuo po gol, a "modrima" se to isplatilo u 81. minuti. Zabio je ipak Angelo Henriquez i na taj se način zahvalio Mamiću što ga je ostavio u igri nakon svih onih promašaja. 

U četvrtoj minuti sudačke nadoknade Ćorić je povukao akciju, Ademi je bio pred Vargićem, ali sjajni riječki golman obranio je udarac veznjaku "modrih". Dinamo ima pobjedu, a Rijeka nadu da na Kantridi izbori finale Kupa.

Tomečak: Nije bio penal na meni, sudac nije pogriješio

Ivan Tomečak nakon utakmice priznao je kako duel s Pjacom nije bio za penal.

- Bila je to teška situacija za suca, ali mislim da je sve bilo regularno. Sudac nije pogriješio što nije sudio penal - rekao je Tomečak.

Igrač utakmice

Možete glasovati za igrača utakmice. Tko je po vama bio najbolji?

Polufinale Kupa, 1. utakmica:

  • Dinamo - Rijeka 2-1 (Machado 70, Henriquez 81 / Lešković 6)
Idi na 24sata

Komentari 342

  • strmi007 09.04.2015.

    Dinamooooooooooooooooooooooooooooooo

  • BROCO 08.04.2015.

    Bravo Dinamo dobra utakmica sa puno prilka naravno Dinamovih , Rijeka moze biti prezadovoljna u dvije utakmice 4 udarca na gol 2 gola, i u svakom slucaju pohvala za Tomečaka da zatvori usta ovima koji su zeljeli penal koji nije postojao .

  • badr hari 08.04.2015.

    pa naravno gospon sudac Marić podijeli Rijeci 6 žutih kartona nepravedno njih pola u prvih 20min pa ti igraj poslije toga normalno, a o onom ne dosuđenom penalu suvišno trošiti riječi Marić-Mamić♡♡♡

Komentiraj...
Vidi sve komentare