To je to što me zanima!

Lubenjak skinuo stotku: 'Ma ići ću i po neke druge rekorde...'

Lubenjak je već oborio svjetski rekord od 82,28 kilometara i ušao u Guinnessovu knjigu rekorda, no i dalje gura automobil po Vukovarskoj s ciljem da uhvati 'stotku'
Vidi originalni članak

Tomislav Lubenjak u subotu je u 15 sati krenuo s ogromnim pothvatom. Oboriti Guinnessov rekord za najviše kilometara prijeđenih gurajući automobil u 24sata! Oborio je rekord od 82,28 kilometara osam sati prije roka, no nastavio je gurati, cilj je bila 'stotka'!

A nju je i uhvatio malo poslije 12:30 sati, prošao je sto kilometara!

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pomalo ide. Srušio sam rekord i za dvojicu, prošao njihova 93 kilometra. Odličan je osjećaj, zadnjih devet mjeseci sam trenirao i radio za ovo, no sve se na kraju isplati - rekao je Zagrepčanin koji će se nakon guranja automobila baciti na dvije stvari:

- Bakina kada i bakina orahnjača! Ostalo zasad nisam isplanirao, no vjerujem da ću opet na neki novi rekord u nekoj kategoriji gdje se pomiču granice - rekao je za 24sata Lubenjak dok je gurao automobil.

GUINNESSOVA KNJIGA Ludi rekordi Hrvata: Uz Janicu i Sandru su i pršut, čarape...

Po noći je imao i malo dužu pauzu, od čak 20 i više minuta, a to je bilo zbog žuljeva:

- Ma sve se saniralo. Sve je u redu. Niti jednom mi nije prošlo kroz glavu da odustanem. Velika potpora sugrađana, trube, pozdravljaju me, to mi je puno pomoglo. Trudio sam se za ovo dugo, i kad se vidi da je to urodilo plodom to puno znači - objasnio je uporni Tomislav pa zaključio:

- Pokrenite se, ako ja mogu gurati automobil 24 sata, možete i vi pola sata pokrenuti se. Dobro je za zdravlje!

 

PRATITE GA 

PRIJEĐENU KILOMETRAŽU PRATITE OVDJE

 

Ruta mu je Vukovarska ulica u Zagrebu. Svakih sat vremena odmara se po 5-10 minuta, pazeći pritom na promet. Prati ga policija i službeni auto Guinnessa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 200

  • bukachev 29.04.2019.

    pa svi koji imaju alfa Romeo vec su odavno poskidali rekorde!!!!

  • GogoGogic_1 28.04.2019.

    sad vidio da je gurao lim na 4 kotaca sa dva sjedala hahahahahhahahh.sramota.nek gura tenk haha

  • GogoGogic_1 28.04.2019.

    hahah a lik se ku... bezveze haha bio je dva dana u novinama i super ,aj bok sad haha. moram ja vidjet koji rekord mogu oborit to je sad hit postao

Komentiraj...
Vidi sve komentare