To je to što me zanima!

Novi poraz Hrvatske: Mladi Vatreni ispali su s Eura U-17...

Hrvatska U-17 je rano primila gol, kao i protiv Engleza. Izjednačio je Levak, ali Švicarci su u zadnjim trenucima stigli do pobjede. Hrvatska je na začelju skupine D i nema šanse za prolazak
Vidi originalni članak

U susretu 2. kola skupine D Europskog nogometnog U17 prvenstva, hrvatska reprezentacija je u Debrecenu izgubila od Švicarske 1-2. Bio je to drugi poraz mladih Vatrenih na Euru.

Nakon što je na startu turnira izgubila od Engleske 0-1, mlada hrvatska reprezentacije je nije pronašla recept za pobjedu niti protiv Švicaraca.

Švicarci su drugom pobjedom u skupini osigurali plasman u četvrtfinale, dok su odabranici izbornika Roberta Jarnija ispali jer u drugoj je utakmici Engleska svladala Nizozemsku 4-1. Ogled Hrvatske i Nizozemske u srijedu bit će tek za prestiž.

Švicarci su u Debrecenu bolje otvorili dvoboj i poveli već u devetoj minuti pogotkom Demira Xhemalije, no Hrvatska je izjednačila u 32. minuti sjajnim pogotkom Sergeja Levaka.

Mladi Vatreni su u samoj završnici prvog dijela mogli okrenuti rezultat, Leon Lalić je izveo slobodni udarac s desne strane, a Marko Zebić pucao glavom, no švicarski golman je bio siguran.

Trenutak odluke dogodio se u 83. minuti kada je Marvin Ahakomen pogodio za 2-1. Xhemalija je nakon gola ubilježio i asistenciju. Ubacio je u kazneni prostor gdje se najbolje snašao stoper Akahomen i glavom pogodio za konačnu pobjedu Švicaraca. (Hina)

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 22.05.2023.

    Jarni je samo inkasator,nikakav on izbornik nije

  • zelena mamba 22.05.2023.

    Kak je Jarni bil bahat na početku turnira . U repki trebaju igrati igrači koji znaju i mogu a ne po vezama .

  • Miro Rogic 22.05.2023.

    Da je poveo Barisica i Simica mozda bi bio bolji uspjeh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare