To je to što me zanima!

Ademi objavio radosnu vijest za navijače Dinama: Petko ostaje!

Bjelica je bio korektan prema meni. Zbog nekih mojih stvari i zato što Dinamo nije bio zadovoljan, nije se ostvarilo. U ovom trenutku sam potrebniji Dinamu, rekao je Petković
Vidi originalni članak

Arijan Ademi, ozarenog lica, sjedio je pored trenera Sergeja Jakirovića. Osmijeh nije silazio s njega, osjećaj vrlo vjerojatno isti kao kada je prije 13 godina prvi put došao u Dinamo. Nervoza, trema, ali velika sreća zbog povratka u najdraži klub gdje će vjerojatno završiti i karijeru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije nego što će ga glasnogovornik Dinama predstaviti u plavom salonu, neočekivano se pojavio Bruno Petković. Kapetan predstavio kapetana.

- Da vam predstavim novog igrača. Ozbiljan momak, možda znate njegov CV, bit će nam velika pomoć. Ja i svi ostali koji vole Dinamo znaju koliko će značiti samoj ekipi, nakon toga sve ono što će donijeti na i izvan terena, sami ćete vidjeti učinak. Arijane, dobrodošao - rekao je Bruno Petković, a potom se novinarima obratio Arijan Ademi koji je objavio radosnu vijest za navijače Dinama. 

- Da nastavim romantiku, najbolja vijest za sve navijače Dinama je da Petko ostaje s nama i da je produžio ugovor do 2025. godine - rekao je Ademi.

Cijelo ljeto lomila su se koplja oko Petkovićeva ostanka u Dinamu. Ugovor mu je istjecao sljedećeg ljeta pa klub nije ni mogao dobiti ozbiljan novac. Nenad Bjelica i Trabzonspor žestoko su zagrizli.

- Postojala je ta opcija, Bjelica je bio korektan prema meni. Zbog nekih i mojih stvari i Dinamo nije bio zadovoljan, i zbog niza raznih detalja nije se ostvarilo. Hvala mu jer je bio korektan, ali u ovom trenutku mislim da sam potrebniji Dinamu i da sam donio dobru odluku - rekao je Petković.

Što Ademi donosi Dinamu?

- Prije svega puno stvari na terenu koju većina puka ne vidi, koliko nam je prostora otvarao, uvijek traži loptu i ne bježi od duela i odgovornosti. Ne bježi ni od čega. To je figura koja ti donese jako puno toga, nemaš pravo ni jedan posto manje odigrati i dati. Sve ono što vidiš i što sve mi znamo van terena u kakvim stanjima je izlazi i davao maksimum, to je ono što povuče sve ostale i donese pozitivnu energiju na cijelu momčad - kazao je Petković. 

Bruno, možete li zadržati ovu razinu?

- Plan je da rastem iz utakmice u utakmicu, kako ja tražim da rastem, tako tražim da raste i momčad. Malo vremena sad što smo dobili za treniranje, nadam se da ćemo iskoristiti da budemo bolji, imamo novog trenera. Trebali bismo biti bolji pa ću i ja imati lakši ambijent, da ćemo i igrati bolji nogomet i da ćemo individualno i momčadski pokazati da smo mi Dinamo - rekao je Petković pa se osvrnuo na novi ugovor.

- Potpisao sam do 2025. godine. Zanima li vas i koliko para ću dobiti ha-ha-ha?

Jeste li bili u kontaktu s Petkovićem tijekom pregovora o povratku u Dinamu, glasilo je pitanje za Ademija.

- Sigurno smo u kontaktu i pričali smo o svemu tome. Kada pogledate, svatko ima svoj put, jednostavno sam donosi svoje odluke. Draže nam je da se ovako posložilo i da smo opet skupa - rekao je Ademi, a Petković se nadovezao:

- Evo, da je Aki išao u Real, ja bih se žrtvovao pa bih otišao i ja, haha. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • TimbTomb 15.09.2023.

    Ovo je najvece pojacanje za Dinamo👏

  • 15.09.2023.

    Petko ostani ti nama do kraja karijere, imaš sigurnu reprezentaciju, finu zaradu, doma si i navijačima si drag

  • Prvi smo,prvi sad... 15.09.2023.

    Letvi su pune gace...

Komentiraj...
Vidi sve komentare