To je to što me zanima!

Karrica zabio svjetsku golčinu, Rijeka remizirala 1-1 s Bravom

U prvom poluvremenu 'bijeli' su, protiv pregrubih Slovenaca, bili prespori. Gol Brava nije trebao biti priznat. U nastavku daleko bolja igra, Nwolokor brani penal, a Karrica u 84. zabija u rašlje za 1-1
Vidi originalni članak

U danu u kojem je predstavila veliko pojačanje, povratnika Mateja Mitrovića, a u javnost je dospjela informacija i kako je lako moguće da u svoje redove dovede Alena Halilovića, Rijeka je odigrala treću ovoljetnu pripremnu utakmicu.

Protivnik je bio slovenski prvoligaš Bravo, livestream ste mogli gledati na portalu 24sata, a završilo je... Rijeka - Bravo 1-1.

GLEDAJTE LIVESTREAM Rijeka - Bravo

Kapetan Haris Vučkić ne igra jer je do 30. lipnja bio na posudbi iz Zaragoze, a sad je do 5. srpnja, tih pet dana opet - igrač Zaragoze. Obožavate administraciju, je l' tako?

Vučkića ćemo opet vidjeti 5. i 6. ovog mjeseca u dvije preostale pripreme utakmice u Sloveniji tj. Austriji, a u njegovom odsustvu kapetan je: Anton Krešić.

Rijeka - Bravo 1-1

Strijelac: 0-1 Trontelj (9), 1-1 Karrica (84)

KRANJSKA GORA Sudac: Anže Jerič. Pomoćnici: Jean Antolič i Davor Brezar(svi Kranj).

Rijeka (3-5-2): Labrović - Krešić, Pavlović, Vukčević - Ampem, Selahi, Vrančić, Alvarez, Jurišić - Obregon, Frigan (od 60': Nwolokor, Hodža, Braut, Karrica, Liber, Dujmović, Lepinjica, Bušnja, Stanić, Smolčić, Bristrić). Trener: Dragan Tadić.

Bravo: Orbanić, Maružin, Štor, Puconja, Kavčič, Nsana, K.Trdin, Trontelj, Vodeb, Milič, Burin (još su igrali: Španring, Kurtović, Selan, Marjanac, Kramarič, Nemič, Kurež, Lubej). Trener: Dejan Grabič.

U prvom poluvremenu Bravo je bio daleko rastrčaniji, brži i rezolutniji u duelima. Slovenci su bili brži na svakoj lopti protiv pomalo usporene Rijeke (s izuzetkom vrlo dobrog Pabla Alvareza).

Ljubljanska momčad igrala je definitivno pregrubo za pripremnu utakmicu, a povela iz gola koji nije niti smio biti priznat. Lopta je bila vani kod ubačaja s lijeve strane koji je slovenski kapetan Žan Trontelj onda, u 9. minuti, pretvorio u vodstvo 'žutih'.

Rijeka koja je susret počela u 3-5-2 (s Vukčevićem na lijevom stoperu) uočljivo je bolje izgledala kad je, kako je i najavio, Dragan Tadić nakon sat vremena igre promijenio cijelu postavu.

Kad već nisu uspjeli sačuvati mrežu Riječani nikako nisu htjeli izgubiti. I bili su puno bolja momčad, ali stvar je u dvije minute dvaput morao spašavati David Nwolokor.

HTIO GA I DINAMO Novi kapitalac na Rujevici: Bivši 'vatreni' vratio se u staro jato!

Nigerijski je vratar u 65. obranio zicer Ljubljančanima, a u 67. skinuo i penal koji je skrivio Lepinjica. Rijeka je igrala (ne impresivno, ali bolje), stvarala šanse i promašivala. Do 84...

Bernard Karrica primio je loptu na lijevoj strani, riješio se čuvara pa s 15 metara s lijeve strane desnom unutarnjom poslao loptu u suprotne rašlje. Svjetski gol! Golčina.

U prvoj minuti sudačke nadoknade Veldin Hodža trese vratnicu Slovenaca, a sudac odmah svira kraj. Nije ovaj put to bila dobra Rijeka, ali u pitanju su pripremni ogledi.

Momčad se još i uigrava i dizajnira, bitno je formu na pravoj razini imati 16. srpnja u 1. HNL kolu na Šubićevcu i 21. srpnja kada na Rujevicu na europski okršaj stiže švedski Djurgardens.

'Mitar' opet u Rijeci

Matej Mitrović jutros je potpisao u Rijeci, a sada je već na utakmici u Kranju.

- Lijepo se vratiti u Rijeku nakon toliko godina. Dobar klub, lijep grad, odlični navijači i zadovoljan sam. Kao i svake godine želimo konkurirati za vrh tablice, a ja se želim što prije uklopiti u momčad. Pozivam sve navijače da nas podrže ove sezone kao i proteklih godina. Samo Rijeka! - rekao je Mitrović.

'Bijeli' su u Kranjskoj Gori do 6. srpnja, a još igraju s Kranjem u svojoj bazi te, prije povratka u Rijeku, sa praškom Spartom u austrijskom Villachu.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Antitovar *_192 01.07.2022.

    Bravo Karrica, Dinamova skola !

  • Antitovar *_192 01.07.2022.

    Ajmo Rijeko

  • Nemam korisnicko ime 01.07.2022.

    bio na posudbi do 31 lipnja ? ☝😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare