To je to što me zanima!

Glumila spolni odnos da prikupi novac pa naljutila svoje šefove

U parodiji uz glazbenu pratnju Queenove uspješnice (a koja to nije) "I want to break free" novinarka Emma Vardy glumila je spolni odnos s dečkom Aaronom Adamsom, inače nogometašem Belfast Ravensa
Vidi originalni članak

Dobre stvari nekad je bolje napraviti na jednostavan i dobar način. Naučit će to, a možda već jest, novinarka irskog BBC-ja Emma Vardy koja je dobila po "ušima" zbog pojavljivanja u videu kojim je htjela pomoći u prikupljanju novca za Nacionalnu zdravstvenu službu.

Sporna nije, naravno, ona sama po sebi, već način. U parodiji uz glazbenu pratnju Queenove uspješnice (a koja to nije) "I want to break free" glumila je spolni odnos s dečkom Aaronom Adamsom, inače nogometašem Belfast Ravensa.

Adams je zajedno sa svojim prijateljima i suigračima pokrenuo tu akciju, no njegovo, a naročito djevojkino kratko pojavljivanje u tom uratku nije se svidjelo šefovima BBC-ja, pa je taj dio brzo i uklonjen iz originala.

PUŠE 130 KM/H BBC prognoza: Oluja Dennis, a Wales će pogoditi golemi p***!

Svi su zaposlenici ubrzo dobili e-mail da paze što objavljuju na društvenim mrežama.

- Evo ga, četiri tjedna u zatvorenom, bez nogometa i eto što se dogodi - napisao je Adams na svom Twitteru.

Ta je poruka stajala i na klupskom Facebooku prije nego je uklonjena.

- Emma se složila da je to bilo neprilično - poručili su s BBC-ja.

Novinarka je originalno iz Southamptona, a forte joj je politika unatoč dečku nogometašu. Na Twitteru ima više od 30 tisuća pratitelja, dok joj Instagram još nije toliko "razvijen". Ali, evo prilike...

Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • In Diana Jones 29.04.2020.

    Rubrika sport.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare