To je to što me zanima!

Gobac: Tužit ću Pedersena sudu časti EHF-a i IHF-a

PROPALA ZABAVA: Danski rukometni sudac optužio čelnike HRS-a da su na jednoj od večera tijekom SP-a nudili prostitutke, no oni su ih odbili
Vidi originalni članak

Djevojke su pozvane na večeru koju je domaćin priredio za sve suce na SP-u u Hrvatskoj. Bilo je to zatvoreno druženje i začudilo me kad su se pojavile te dame, rekao je danski sudac Lars Ejby Pedersen za televizijsku postaju TV2 i zaključio:
- Iako nam nitko nije izravno ponudio njihove usluge, bilo je jasno da su prostitutke. Takvo je mito tipično za Balkan. Zato sam s Olsenom, Gjedingom i Hansenom napustio restoran...
Ova izjava uopće nije iznenadila dopredsjednika Hrvatskog rukometnog saveza Zorana Gopca, koji se iskreno nasmijao.
- Ako je to rekao, onda je stvarno idiot - kazao je Gobac te napomenuo da su tijekom SP-a za suce i delegate organizirali četiri ili pet večera. Žalio se nije nitko.
- Sve što su tražili mi smo im organizirali - ustvrdio je Gobac i dodao kako sumnja da se danski sudac sada osvećuje jer je HRS tražio ekspertizu suđenja u finalu (sudili su Pedersen i Olsen), koja je dokazala mnoge pogreške.
- Zakinuli su nas 33 puta, a Francuze samo četiri - kaže Gobac, koji je prije finalnog susreta Svjetskog prvenstva tražio izuzeće danskog sudačkog para.
- Sad ćemo ići do kraja, raskrinkat ćemo i njih i njihove nalogodavce. Neka lijepo objasne zašto su tako sramotno sudili u finalu. Idemo do kraja, tužit ćemo ih Sudu časti EHF-a i IHF-a. Želimo da se takve osobe odstrane iz rukometnih arena zauvijek - zaključio je Zoran Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ana katarinja 29.03.2009.

    Ma nego što nego do kraja, ali me ipak zanima jesu li im bile ponuđene ako su ih tražili. Pa nisu valjda maloumni pa ne znaju kazat neću. Meni se čini da bi bilo bolje odvest ih da jedu u blindirana kola ili pod osiguranjem da se slučajno koja zgodna ne bi pojavila pa da promijene orjentaciju.Tribat će ih osigurat više nego am. predsjednika kad je dolazio. kad budu šetali gradom sve žene će morat pozatvarat. Ajme ovo su sad monade

  • valchy 29.03.2009.

    Pedersenu se vjerovatno nisu svidjele djevojke, jer je možda očekivao i tražio dečkiće....:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare