To je to što me zanima!

Godin oprao kolege: Važniji im je selfie nego čuvanje Messija

Branič Atletica i Urugvaja Diego Godin kritizirao je svoje kolege u Primeri te je rekao da je braničima u Španjolskoj važnije da se slikaju s Messijem nego da ga čuvaju
Vidi originalni članak

Messiju je puno lakše igrati u klubu nego u reprezentaciji. Braničima u Španjolskoj važnije je da od njega 'nažicaju' selfie nego da ga dobro čuvaju na utakmici. U Južnoj Americi to ipak nije tako, tamo ga puno bolje čuvaju, rekao je Diego Godin

- U Južnoj Americi stoperi nemaju milosti za njega, imaju ga pod budnim okom - kaže Godin te dodaje da je za veće uspjehe s klubom 'kriv' i drugačiji stil igre.

- Kada igra za Argentinu Messi se mora dublje vraćati po loptu i onda probiti dupli blok igrača. U Barceloni probija samo jedan blok, a to je velika razlika i zato je u dresu Barce puno bolji.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • cudak 15.07.2015.

    godin je vrhunski stoper, jedan od najboljih, bolji od velike vecine sto mu daje legitimno pravo da ih kritizira...

  • ibracadabra09 15.07.2015.

    Cijela Europa se slikala sa Messijem po ovoj logici, Leo Messi je trenutno najbolji i jako teško ga je zaustavit. Ono što smo gledali na Copi je bilo smješno, OK je igrat muški nogomet ali ja nisam vidio da se na jednom prvenstvu toliko može povlačit nekog igrača bez da se dobije karton, Gotovo svaki put kada Messi nekog pređe oni ga povuku za dres i nikome ništa.

  • sp analiticar 15.07.2015.

    lako im je kad im Rakitic sve pripremi

Komentiraj...
Vidi sve komentare