To je to što me zanima!

Golden State izjednačio protiv Oklahome, Curryjev lakat je ok

MVP je zabio 28 poena, pogodivši 5/8 trica i imajući šut 9/15 ukupno. Klay Thompson je dodao 15 poena za prvu pobjedu u seriji. Golden State je prvu utakmicu u seriji izgubio kod kuće - tek treću ove sezone
Vidi originalni članak

Aktualni NBA prvaci Golden State Warriorsi svladali su Oklahoma City Thunder s uvjerljivih 118-91 u drugoj utakmici finalne serije doigravanja u Zapadnoj konferenciji te izjednačili rezultat na 1-1 u pobjedama.

Pobjednike je s 28 koševa predvodio najbolji igrač NBA lige Stephen Curry, a još šestorica igrača Golden Statea imala su dvoznamenkasti učinak. Kod gostiju je najbolji strijelac bio Kevin Durant s 29 koševa.

- Lakat mi je dobro. Izgleda kao teniska loptica, ali bit će sve super - rekao je Curry nakon utakmice. Prvo je udario laktom u metalnu platformu, a zatim ga je ponovo natukao tijekom utakmice.

- Samo sam se nadao da je sve OK - rekao je Draymond Green pa dodao:

- Kad tako preletiš preko stolaca u gledatelje nikad ne znaš hoćeš li izaći ozlijeđen i je li u pitanju noga, lakat ili glava.

MVP je zabio 28 poena, pogodivši 5/8 trica i imajući šut 9/15 ukupno. Klay Thompson je dodao 15 poena za prvu pobjedu u seriji. Golden State je prvu utakmicu u seriji izgubio kod kuće - tek treću ove sezone.

Spomenimo i da je Golden State dobio nagradu za najbolju sportsku momčad godine, a vlasnik Joe Lacob dobio je nagradu za direktora godine.

Sljedeće dvije utakmice bit će odigrane u Oklahomi, a prva od njih na rasporedu je u noći s nedjelje na ponedjeljak (2 sata ujutro) po hrvatskom vremenu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • dinamojavolim1 19.05.2016.

    Nebi htio da ispadne da pljujem duranta(on mi je najdrazi igrac) ali jucerasnja utakmica je pokazala zasto on nikada nece biti na razini jednog Lebrona Jamesa,znaci kad ga je isao sut(imao preko 60%) on kao vodja je trebao uzet loptu i probati nesta sam rijesiti kad je vec vidio da westbrooka neide,ako nista drugo ispucati 10-ak lopti pa sta bude... Pohvale adamsu na borbi ali ona izjava o majmuncicima mu nije trebala,samo ih je napalio... O igri GSW ne treba puno trositi rijeci,oni su svoje pokazali na terenu,svi koji su usli u igru su odigrali jako dobro...pogotovo igaudala,speiths i naravno curry...

  • Oblivion 19.05.2016.

    Bila je prava muška igra s puno borbe do kraja prvog poluvremena, onda je Iguodala "poludio", kasnije je "ludilo" na Currya prešlo i to je bilo to, dobar protok lopte, brzina i htijenje. Vjerojatno ne bi pomoglo OKC ni da je Westbrook imao svoju večer, a nije. Naklon za Adamsa, može puno udaraca primiti i nema šanse da se pokoleba, taj bi imao šanse u sudaru s autobusom da se izvuče.

  • ogy2007 19.05.2016.

    nisam gledao tekmu nego sažetak sad od 10minuta i ok oni ispucaju te svoje trice od svuda al isto tako su imali hrpu predivnih akcija za polaganje ili zakucavanje, zbilja ne vidim razlog zašto se toliko blati njihova košarka

Komentiraj...
Vidi sve komentare