To je to što me zanima!

Golferica hrvatskih korijena oduševila brojne pratitelje kao Baka Mraz i čestitala Božić

U blagdanskom je duhu zaželjela sve najbolje pratiteljima na društvenim mrežama i objavila fotografiju u kombinaciji 'Bake Mraz'
Vidi originalni članak

Američka golferica hrvatskih korijena Paige Spiranac (29) na Instagramu je skupila 3,7 milijuna pratitelja, a novom se objavom javila i svima zaželjela sretne blagdane. 

Pretekla je i najpopularnijeg golfera svih vremena Tigera Woodsa po broju pratitelja na društvenim mrežama, a kako prenosi The Sun, popularnost je i dobro unovčila te se njeno bogatstvo procjenjuje na više od tri milijuna funti.

OBJAVILA I VIDEO Golferica hrvatskih korijena uči kako pravilno udariti lopticu

Podsjetimo, Spiranac je osvojila profesionalni turnir na Cactus Touru 2016. godine, ali nakon što se nije uspjela plasirati u LPGA (Ladies Professional Golf Association), otišla je u 'igračku mirovinu'. U slučaju da želite da vas Paige reklamira na svom profilu, za jednu objavu će vam naplatit 12,500 funti.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • opušteno2 26.12.2022.

    Baka samo nemoj u Brod dolazit hahahahaahahah

  • simplicije23 25.12.2022.

    Ne mogu shvatit mozak žena koje u ovakvom izdanju čestitaju Božić ... ni onih koji to objavljuju ... pa ljudi, shvaćate li da je Božić svetkovina a ne nemoralni razvrat

  • Antitovar **_359 25.12.2022.

    Ova ni nezna gdje je Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare