To je to što me zanima!

Golgeter u suknji: Volim modu, ali nogomet mi je broj jedan...

U Africi muškarci nose takve suknje, kaže nogometaš podrijetlom iz Obale Bjelokosti. Obožava dizajnerske komade odjeće i Jeana Paula Gaultiera...
Vidi originalni članak

Grčka nije spremna za ono što će moj Djibril odjenuti večeras, napisala je supruga Judy Cisse na Twitteru uoči dodjele nagrada grčkog magazina Status.

I nije baš bila spremna...

Nekoliko sati poslije najskuplji igrač Panathinaikosa i prvi strijelac lige (19 golova) izašao je iz limuzine odjeven u haljinu Jeana-Paula Gaultiera i bijeli sako. Obukao je crne martensice.

Navijači Olympiacosa jedva su dočekali, na derbiju su nosili transparent: “Odjeni onu suknjicu i dođi k nama, u luku!”

- Podrijetlom sam iz Afrike, gdje je uobičajeno da muškarci nose ovakve suknje. Ne vidim u tome ništa neobično - rekao je 29-godišnji Francuz i dodao:

- Ne razumijem zašto se stalno priča o mome modnom ukusu. Da, volim modu, ali nogomet je broj jedan. Nogomet mi je omogućio da mogu kupiti stvari poput ove kreacije Jeana-Paula Gaultiera.

Cisse je prije nekoliko godina bio jedan od najtraženijih napadača na svijetu. Tražila ga je i Barcelona, no otišao je u Liverpool, i požalio. U grubom engleskom nogometu stradao je kao naš Eduardo, dvaput se oporavljao od teških lomova noge.

S Panathinaikosom je prošle sezone osvojio duplu krunu. S obzirom na to da je veliki ljubitelj tetovaža, negdje na tijelu nalazi se i djetelina, simbol 'zelenih'. Sad ima više od 40 tetovaža.

- Dao sam da mi tetoviraju djetelinu jer volim ovaj klub. Samo oni su me htjeli kad mi je bilo najteže - rekao je Cisse.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mido91gunit50 03.04.2011.

    bio mi je jedan od najdrazih igraca vise ne !!! transverstiti mi se bas i ne svidjaju

  • pinky111 03.04.2011.

    zato mi se nogmet poceo gadit svi imaju para i jebe se njima za nogomet vise....

  • user_66879 03.04.2011.

    pa nevidim nista lose, to kao da recete skotu da nenosi kilt

Komentiraj...
Vidi sve komentare