To je to što me zanima!

Golijada u derbiju: Ibra zabio 2 gola, Kumbulla spasio Rimljane

Milan i Roma odigrali su odličnu utakmicu u petom kolu talijanskog prvenstva. Domaćini su imali vodstvo triput, a gosti se uspjeli triput vratiti utakmicu. Ibra dodao na svoj konto još dva gola
Vidi originalni članak

Milan i Roma remizirali su (3-3) u petom kolu talijanskog prvenstva. Odlična utakmica na San Siru, nema što. Domaćini su triput imali vodstvo, ali Roma je ipak uspjela do boda u derbiju kola. Milan je i dalje vodeći na tablici s 13 bodova, Roma ima pet bodova manje.

Milan je poveo već u drugoj minuti golom Zlatana Ibrahimovića na odličnu asistenciju Leaoa. Portugalac je odličnom loptom po zraku kroz cijelu obranu gostiju pronašao Zlatana, koji rutinskim prvim dodirom bježi od golmana i posprema u praznu mrežu. Ovo mu je treća utakmica nakon povratka iz samoizolacije zbog koje je propustio četiri utakmice.

ZLATAN PREBOLIO VIRUS 'Osjećaš li se bolje? Možeš izaći iz karantene. Odje*i, korono!'

Romi nije dugo trebalo za odgovor, tek 12 minuta. Pellegrini ubacuje iz kornera, Tatarusanu krivo procijenio loptu, a dočekao ju je 'bosanski dijamant' Edin Džeko i glavom zabio u prazan gol.

Milan opet zabija gol u drugoj minutu, samo ovog puta u drugom poluvremenu, a strijelac je Saelemaekers. Leao odlično probio lijevu stranu, Ibra vuče braniče za sobom na prvu stativu, a Saelemaekers ostaje sam na povratnoj i pogađa za novo vodstvo Milana. 

 POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović odmara na jahti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog puta Romi je trebalo malo duže za povratak u utakmicu, u 71. minuti Veretout je zabio iz penala nakon faula Bennacera na Mkhitaryanu.

U 79. minuti još jedan penal, ovog puta za domaćine. Mancini je srušio Calhanoglua, a sudac je svirao upitan penal, a upitno nije bilo hoće li ga zabiti Zlatan, koji donosi novo vodstvo za Milan i sebi prvo mjesto na tablici za najboljeg strijelca lige, sad ima šest u tek tri nastupa.

Da gosti mogu s bodom otići kući pobrinuo se Kumbulla u 84. minuti nakon još jedne loše reakcije u obrani igrača Milana. Ubačaj iz kornera ide na prvu stativu, Zlatan ju je pokušao izbiti, no prešla mu je preko noge i nesretno odlazi na drugu stativu gdje ju je dočekao gostujući stoper i još jednom ubacio u praznu mrežu. 

ANEGDOTE S IBROM 'Zlatanu sam krivo dodao loptu pa mi je rekao: Još mi jednom to napravi, pa razbit ću ti glavu!

Epilog utakmice je da su Zlatan i ostatak momčadi sami krivi što nisu nastavili pobjednički niz, sve golove su primili iz svojih grešaka, a gosti su bili pribrani i pospremali što su morali. 

Milan je tako nakon četiri pobjede upisao prvi remi u ovoj sezoni, a Romi je ovo drugi remi uz isto toliko pobjeda i jedan poraz. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Zvecko_1 27.10.2020.

    Konacno ova penzionerska liga postala interesantna. Juve vise ne dominira a Milan i Roma igraju atraktivan fudbal.

  • Racionalnogledajuci 27.10.2020.

    Sve na stranu, nego jeli moze meni netko objasnit kako Napoli sa 4 pobjede ima 11 bodova.

  • ciLa 27.10.2020.

    Kakvi su ono penali. Takvi suci realno ne mogu suditi ni na školskom. Penal za Romu ne može biti, a niti penal za Milan...komedija od suđenja!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare