Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Zlatanu sam krivo dodao loptu pa mi je rekao: Još mi jednom to napravi, pa razbit ću ti glavu!

'Zlatanu sam krivo dodao loptu pa mi je rekao: Još mi jednom to napravi, pa razbit ću ti glavu!

On je ostao ukopan u mjestu, nije niti krenuo prema lopti. Nakon što ju je ispratio pogledom, počeo se derati na mene. Htio je da mu dodam točno u noge, priča Maxi Lopez o Zlatanu Ibrahimoviću...

VIDEO

Nogometaši koji su tijekom karijere igrali sa Zlatanom Ibrahimovićem neće morati razmišljati što će pričati svojoj djeci i unucima u budućnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan uživa na odmoru

Pokretanje videa...

Zlatan Ibrahimović na jahti 00:25

Švedski nogometaš je živa legenda te i dalje ne odustaje od profesionalnog nogometa. I u 39. godini uspio je ono zbog čega je i došao u Milan. Preporodio je legendarni klub svojim dolaskom, postao najbolji igrač momčadi, a uz njega su proigrali i ostali igrači poput našeg Ante Rebića.

Zlatan je godinama bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu, ali nisu svi uživali igrati s njim. Težak i prgav karakter koji neće nikada priznati pogrešku, a probajte mu se onda vi suprotstaviti. 

italian Serie A soccer match AC Milan Italian soccer Serie A season 2019/20

Edinsona Cavanija u PSG-u nije podnosio, mrzio je Pepa Guardiolu, zamjerio mu se i Mario Balotelli, dijelio je lekcije igračima L.A. Galaxyja. Milijun događaja i anegdota koje su vezane uz Šveđanina, a jednu takvu opisao je argentinski nogometaš Maxi Lopez koji je prije devet godina igrao s Ibrom u Milanu. Doduše, nekima je poznatiji i kao bivši suprug Wande Nare koja ga je prevarila s Maurom Icardijem.

- Igrali smo na gostovanju protiv Parme, nekoliko dana prije utakmice Lig prvaka. Primio sam loptu, zaustavio je i odmah dodao u prostor prema Ibrahimoviću. On je ostao ukopan u mjestu, nije niti krenuo prema lopti. Nakon što ju je ispratio pogledom, počeo se derati na mene. Htio je da mu dodam točno u noge. Po mom mišljenju to je bilo dobro dodavanje jer bi izašao sam pred golmana i mogao je pucati - ispričao je Lopez.

Europa League - Second Qualifying Round - Shamrock Rovers v AC Milan

Naravno, očekivao je Ibrahimovićevu reakciju i u svlačionici, ali Šveđanin ga je ignorirao. Nije htio pričati s njim, šutio je, ali onda je iznenada stigla klasična Zlatanova bukvica.

- Mislio sam da će mi u svlačionici nešto reći, ali nije. Dva, tri dana nije pričao sa mnom, a onda mi je prišao u svlačionici... 'Slušaj, sviđaš mi se. Vi Argentinci imate karakter za razliku od Brazilaca. Ali ako mi to još jednom napraviš, razbit ću ti glavu' - otkrio je Argentinac.

Maxi Lopez ima popriličan životopis. Još u ranoj fazi karijere ga je dovela Barcelona kao talentiranog klinca i osvojio je s njom Ligu prvaka i dvije La Lige, ali nikada nije do kraja iskoristio svoj talent. U Milanu je proveo na posudbi šest mjeseci i odigrao samo 11 utakmica. Danas mu je 36 godina, ali već je jako dugo daleko od profesionalnog nogometa. Dok Zlatan i dalje dominira u 39. godini, Lopez igra u talijanskom niželigašu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu